autor:

Sidy

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba pescareasca

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 octombrie 2009

Ingrediente
3 morcovi, 1 radacina patrunjel, 1 ceapa, 3-4 rosii, 1-2 ardei grasi, 1 cartof, 600 g peste ( de mai multe feluri), 2 linguri pasta de gogosari, leustean, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Pestele se curata bine si se taie bucati.Zarzavatul de curata si se feliaza.Ceapa se lasa intreaga iar dupa fierbere se arunca.
Legumele se pun intr-o oala , apoi se completeaza cu apa necesara.Adaugam sare si piper si lasam legumele sa fiarba acoperit.
Cand sunt aproape fierte se adauga bucatile de peste si frunzele de leustean.Lasam sa mai fiarba 15 minute dupa care potrivim de sare si piper. Cine doreste sa fie mai acra ciorba poate adauga zeama de lamaie.
Se serveste cu ardei iute.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba pescareasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba pescareasca cu zeama de varza

Ciorba pescareasca cu zeama de varza

Zeama de varza( cantitatea este in functie de cat de acra vreti sa fie ciorba) se pune la fiert impreuna

6 voturi    8 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba ardeleneasca

Ciorba ardeleneasca

- se taie carnea în bucăți mici, se toacă ceapa, ardeiul gras și morcovul. - punem carnea să

13 voturi    0 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

    Apetisant!!Bine mai arata!!!

Dificultate

Medie

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 3-4 rosii
  • 1-2 ardei grasi
  • 1 cartof
  • 600 g peste ( de mai multe feluri)
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • leustean
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Apetisant!!Bine mai arata!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE FASOLE BOABE