Pestele se curata bine si se taie bucati.Zarzavatul de curata si se feliaza.Ceapa se lasa intreaga iar dupa fierbere se arunca.
Legumele se pun intr-o oala , apoi se completeaza cu apa necesara.Adaugam sare si piper si lasam legumele sa fiarba acoperit.
Cand sunt aproape fierte se adauga bucatile de peste si frunzele de leustean.Lasam sa mai fiarba 15 minute dupa care potrivim de sare si piper. Cine doreste sa fie mai acra ciorba poate adauga zeama de lamaie.
Se serveste cu ardei iute.
Pofta mare !
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii