Autor:
Sidy (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 10 octombrie 2009
Ingrediente
3 morcovi, 1 radacina patrunjel, 1 ceapa, 3-4 rosii, 1-2 ardei grasi, 1 cartof, 600 g peste ( de mai multe feluri), 2 linguri pasta de gogosari, leustean, sare, piper
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Pestele se curata bine si se taie bucati.Zarzavatul de curata si se feliaza.Ceapa se lasa intreaga iar dupa fierbere se arunca.
Legumele se pun intr-o oala , apoi se completeaza cu apa necesara.Adaugam sare si piper si lasam legumele sa fiarba acoperit.
Cand sunt aproape fierte se adauga bucatile de peste si frunzele de leustean.Lasam sa mai fiarba 15 minute dupa care potrivim de sare si piper. Cine doreste sa fie mai acra ciorba poate adauga zeama de lamaie.
Se serveste cu ardei iute.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba pescareasca" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Zeama de varza( cantitatea este in functie de cat de acra vreti sa fie ciorba) se pune la fiert impreuna
6 voturi
8 comentarii
30 min
Oasele de porc se tin in apa rece,se oparesc,se spala si se pun la fiert la foc mic.
Tocam telina,patrunjelul,pastarnacul,morcovul
3 voturi
0 comentarii
3h 15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate