Ciorba pescareasca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Ciorba pescareasca

Ingrediente

  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 3-4 rosii
  • 1-2 ardei grasi
  • 1 cartof
  • 600 g peste ( de mai multe feluri)
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • leustean
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pestele se curata bine si se taie bucati.Zarzavatul de curata si se feliaza.Ceapa se lasa intreaga iar dupa fierbere se arunca.

Legumele se pun intr-o oala , apoi se completeaza cu apa necesara.Adaugam sare si piper si lasam legumele sa fiarba acoperit.

Cand sunt aproape fierte se adauga bucatile de peste si frunzele de leustean.Lasam sa mai fiarba 15 minute dupa care potrivim de sare si piper. Cine doreste sa fie mai acra ciorba poate adauga zeama de lamaie.

Se serveste cu ardei iute.

Pofta mare !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce decorata cu royal icing

Turta dulce decorata cu royal icing

Se da drumul la cuptor.

Turta dulce decorata cu royal icing
Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate

Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate

Pentru inceput se cern 200 g faina intr-un vas.

Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate
Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Se folosesc ciuperci champignon albe sau brune, dupa preferinte.

Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor