autor:

Sidy

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba pescareasca cu zeama de varza

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 decembrie 2009

Ingrediente
zeama de varza, bucati de peste, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 ceapa, telina, 2 linguri pasta de gogosari, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Zeama de varza( cantitatea este in functie de cat de acra vreti sa fie ciorba) se pune la fiert impreuna cu apa necesara.
Zarzavatul se curata si se da pe razatoarea cu gauri mari - mai putin ceapa ce se lasa intreaga.
Se adauga zarzavatul la zeama de varza ce fierbe si se lasa sa dea in clocot.
Se adauga bucatile de peste , pasta de gogosari si piperul si se lasa sa fiarba 15 minute.
Se potriveste de sare daca mai este nevoie si se presara cu verdeata deasupra.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba pescareasca cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cartofi

Ciorba de cartofi

Se spala legumele si se usuca.Ceapa si morcovul se curata de coaja si taie marunt(eu am dat morcovul

84 voturi    21 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciarba din coasta afumata

Ciarba din coasta afumata

Se portioneaza coasta,apoi se pune la fiert intr-o oala cu 2l de apa rece.Cand a facut spuma se curata

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Si eu folosesc zama de varza la unele ciorbe, e o minune.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

    Imi place ciorba de peste f mult...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010

    Daca stiam, dadeam o fuga la masa, Sidy!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

      Lumi de ce sa nu fie buna ? Nu o acresti cu bors ci pui zeama de varza...iese minunata crde-ma !

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 13 decembrie 2009

      buna,ft buna,eu o pregatesc cu orez si ou batut!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 decembrie 2009

      Oau,ce bunatate....

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 12 decembrie 2009

      bors de peste am mancat dar ...cu zeama de varza,nu cred ca e buna si asa ciorbita

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 decembrie 2009

      Interesata reteta. Am sa acrsc si eu cu zama de varza.Eu acresc cu zeama de lamaie sau cu otet.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Si eu folosesc zama de varza la unele ciorbe, e o minune.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cartofi fara carne