autor:

Sidy

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba pescareasca cu zeama de varza

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 decembrie 2009

Ingrediente
zeama de varza, bucati de peste, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 ceapa, telina, 2 linguri pasta de gogosari, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Zeama de varza( cantitatea este in functie de cat de acra vreti sa fie ciorba) se pune la fiert impreuna cu apa necesara.
Zarzavatul se curata si se da pe razatoarea cu gauri mari - mai putin ceapa ce se lasa intreaga.
Se adauga zarzavatul la zeama de varza ce fierbe si se lasa sa dea in clocot.
Se adauga bucatile de peste , pasta de gogosari si piperul si se lasa sa fiarba 15 minute.
Se potriveste de sare daca mai este nevoie si se presara cu verdeata deasupra.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba pescareasca cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Supa de cartofi cu ciuperci

Supa de cartofi cu ciuperci

Se maruntesc cartofi, ceapa si usturoiul. Amestecul de mai sus se caleste in untul incins, se toarna

7 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cartofi cu carne de vita

Ciorba de cartofi cu carne de vita

Se curata ceapa,morcovul,telina, ardelul se spala apoi se tau cubulete.Intr-o oala se pune putin

14 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Si eu folosesc zama de varza la unele ciorbe, e o minune.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

    Imi place ciorba de peste f mult...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010

    Daca stiam, dadeam o fuga la masa, Sidy!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

      Lumi de ce sa nu fie buna ? Nu o acresti cu bors ci pui zeama de varza...iese minunata crde-ma !

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 13 decembrie 2009

      buna,ft buna,eu o pregatesc cu orez si ou batut!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 decembrie 2009

      Oau,ce bunatate....

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 12 decembrie 2009

      bors de peste am mancat dar ...cu zeama de varza,nu cred ca e buna si asa ciorbita

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 decembrie 2009

      Interesata reteta. Am sa acrsc si eu cu zama de varza.Eu acresc cu zeama de lamaie sau cu otet.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

222 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Si eu folosesc zama de varza la unele ciorbe, e o minune.

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
BORS TARANESC DE PUI