Zeama de varza( cantitatea este in functie de cat de acra vreti sa fie ciorba) se pune la fiert impreuna cu apa necesara.
Zarzavatul se curata si se da pe razatoarea cu gauri mari - mai putin ceapa ce se lasa intreaga.
Se adauga zarzavatul la zeama de varza ce fierbe si se lasa sa dea in clocot.
Se adauga bucatile de peste , pasta de gogosari si piperul si se lasa sa fiarba 15 minute.
Se potriveste de sare daca mai este nevoie si se presara cu verdeata deasupra.
Pofta mare !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii