autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA RADAUTEANA

Autor: SANZIANA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SANZIANA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 aprilie 2009

Ingrediente
1 pui intreg(sau orce alceva de la un pui numai sa aiba oase), 1 telina, 2 morcovi, 1 capatana usturoi, 2 cepe, tarhon,sare,piper alb,cub de pui knorr, 1kg smantana, 15 oua, 50 g faina alba, otet(bors magic)

Dificultate: Ridicata Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Se pun la fiert legumele curatate si taiate in bucati mari impreuna cu puiul (care trebuie sa aiba obligatoriu piept)si se fierb cam 1ora si 30 de minute(depinde daca este pui de tara sau cumparat,cel de tara fierbe mai grau).Usturoiul il puteti pune fara sal curatati,doar spalat.Separat se bate smantana cu galbenusurile si faina pana se omogenizeaza bine.Dupa ce au fiert legumele si puiul se strecoara si zeama se pune inapoi pe foc mic.Se adauga compozitia de mai sus dar in ploaie si se amesteca continuu si energic sa nu se faca cocoloase.Adaugati sare piper si otet(bors)dupa gust si dak doriti cu de pui dar inainte de a pune sare.Dac doriti mai usturoiat adaugati pasta de usturoi facuta de dumnevoastra nu cumparata.La urma puneti putin tarhon si mai dati un clocot.Pentru a da culoare ciorbei puteti da un morcov crud pe razatoare si il trageti in ulei in tigaie pana se inmoaie dupa cere il adaugati in ciorba.A ceasta ciorba trebuie servita numai cu piept de pui.(Pieptul care lati fiert cu legumele il puneti in ciorba iar celelalteș:legumele si oasele puteti sa faceti alceva dar nu le puneti in ciorba,in ciorba sa fie doar piept si morcovul ras pe razatoare....poate fi inlocuitoare la ciorba de burta....pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA RADAUTEANA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba Radauteana

Ciorba Radauteana

Carnea de pui o spalam si o punem in apa rece la foc, pana cand se ridica spuma deasupra! Intr-o

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

Intr-o oala se pune la fiet pieptul de pui,se i-a spuma de la suprafata,se adauga morcovul,ceapa

22 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    O ciorba minunata,la care eu nu pun faina.

Dificultate

Ridicata

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • 1 pui intreg(sau orce alceva de la un pui numai sa aiba oase)
  • 1 telina
  • 2 morcovi
  • 1 capatana usturoi
  • 2 cepe
  • tarhon,sare,piper alb,cub de pui knorr
  • 1kg smantana
  • 15 oua
  • 50 g faina alba
  • otet(bors magic)

Raporteaza reteta

mirey

mirey (Chef de cuisine)

O ciorba minunata,la care eu nu pun faina.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de porc cu taitei de casa