autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA RADAUTEANA

Autor: SANZIANA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SANZIANA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 aprilie 2009

Ingrediente
1 pui intreg(sau orce alceva de la un pui numai sa aiba oase), 1 telina, 2 morcovi, 1 capatana usturoi, 2 cepe, tarhon,sare,piper alb,cub de pui knorr, 1kg smantana, 15 oua, 50 g faina alba, otet(bors magic)

Dificultate: Ridicata Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Se pun la fiert legumele curatate si taiate in bucati mari impreuna cu puiul (care trebuie sa aiba obligatoriu piept)si se fierb cam 1ora si 30 de minute(depinde daca este pui de tara sau cumparat,cel de tara fierbe mai grau).Usturoiul il puteti pune fara sal curatati,doar spalat.Separat se bate smantana cu galbenusurile si faina pana se omogenizeaza bine.Dupa ce au fiert legumele si puiul se strecoara si zeama se pune inapoi pe foc mic.Se adauga compozitia de mai sus dar in ploaie si se amesteca continuu si energic sa nu se faca cocoloase.Adaugati sare piper si otet(bors)dupa gust si dak doriti cu de pui dar inainte de a pune sare.Dac doriti mai usturoiat adaugati pasta de usturoi facuta de dumnevoastra nu cumparata.La urma puneti putin tarhon si mai dati un clocot.Pentru a da culoare ciorbei puteti da un morcov crud pe razatoare si il trageti in ulei in tigaie pana se inmoaie dupa cere il adaugati in ciorba.A ceasta ciorba trebuie servita numai cu piept de pui.(Pieptul care lati fiert cu legumele il puneti in ciorba iar celelalteș:legumele si oasele puteti sa faceti alceva dar nu le puneti in ciorba,in ciorba sa fie doar piept si morcovul ras pe razatoare....poate fi inlocuitoare la ciorba de burta....pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA RADAUTEANA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

1. Punem pieptul intreg la fiert in oala cu apa. Spumam dupa ce da in clocot, apoi adugam legumele

46 voturi    28 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

Curatam ceapa, morcovii, pastranacii si telina. Indepartam cotoarele ardeilor si inlaturam samburii.

13 voturi    7 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    O ciorba minunata,la care eu nu pun faina.

Dificultate

Ridicata

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • 1 pui intreg(sau orce alceva de la un pui numai sa aiba oase)
  • 1 telina
  • 2 morcovi
  • 1 capatana usturoi
  • 2 cepe
  • tarhon,sare,piper alb,cub de pui knorr
  • 1kg smantana
  • 15 oua
  • 50 g faina alba
  • otet(bors magic)

Raporteaza reteta

mirey

mirey (Chef de cuisine)

O ciorba minunata,la care eu nu pun faina.

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de legume cu smantana