CIORBA RADAUTEANA

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1 pui intreg(sau orce alceva de la un pui numai sa aiba oase)
  • 1 telina
  • 2 morcovi
  • 1 capatana usturoi
  • 2 cepe
  • tarhon,sare,piper alb,cub de pui knorr
  • 1kg smantana
  • 15 oua
  • 50 g faina alba
  • otet(bors magic)

Mod de preparare

Se pun la fiert legumele curatate si taiate in bucati mari impreuna cu puiul (care trebuie sa aiba obligatoriu piept)si se fierb cam 1ora si 30 de minute(depinde daca este pui de tara sau cumparat,cel de tara fierbe mai grau).Usturoiul il puteti pune fara sal curatati,doar spalat.Separat se bate smantana cu galbenusurile si faina pana se omogenizeaza bine.Dupa ce au fiert legumele si puiul se strecoara si zeama se pune inapoi pe foc mic.Se adauga compozitia de mai sus dar in ploaie si se amesteca continuu si energic sa nu se faca cocoloase.Adaugati sare piper si otet(bors)dupa gust si dak doriti cu de pui dar inainte de a pune sare.Dac doriti mai usturoiat adaugati pasta de usturoi facuta de dumnevoastra nu cumparata.La urma puneti putin tarhon si mai dati un clocot.Pentru a da culoare ciorbei puteti da un morcov crud pe razatoare si il trageti in ulei in tigaie pana se inmoaie dupa cere il adaugati in ciorba.A ceasta ciorba trebuie servita numai cu piept de pui.(Pieptul care lati fiert cu legumele il puneti in ciorba iar celelalteș:legumele si oasele puteti sa faceti alceva dar nu le puneti in ciorba,in ciorba sa fie doar piept si morcovul ras pe razatoare....poate fi inlocuitoare la ciorba de burta....pofta buna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise