autor:

Cely Snijec

» » Supe de carne

Ciorba radauteana

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iulie 2009

Ingrediente
1/2 gaina sau pui, un morcov, o radacina patrunjel, o radacina telina, o radacina pastarnac, o ceapa, un ardei galben sau verde, o foaie de dafin, piper boabe si macinat, 500g smantana, 2 galbenusuri de ou, o capatana de usuroi(din care faci mujdei), o legatura patrunjel, otet (de preferat balsamic)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Puiul curatat,transat, se da la fiert in apa clocotita.Dupa un clocot, schimbi apa, de data asta sa fie apa rece. Spumuiesti supa, adaugi legumele, sare, piper boabe, foaie de dafin. Cand carnea este fiarta, o scoti din supa, lasi sa se raceasca si o tai cuburi sau fasii.Legumele le lasi la racit.
Supa o strecori.Dai legumele la blender, (mai putin ceapa si adeiul)cu putina supa, adaugi ouale, smantana.Daca nu ai blender, pasezi legumele, le incorporezi cu smantana in care bati ouale.
Incorporezi legumele cu supa si cuburile de carne,dai un clocot in care adaugi otet(dupa gust), piper, mujdeiul de usturoi.Daca nu servesti ciorba in aceeasi zi, e bine sa adugi otetul si usturoiul inainte de servire.Ciorba o servesti fierbinte, cu patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba radauteana de ciuperci

Ciorba radauteana de ciuperci

Legumele le curatam si le taiem fasii sau le radem pe razatoarea mare , iar ceapa o lasam intreaga

12 voturi    3 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

Intr-o oala se pune la fiet pieptul de pui,se i-a spuma de la suprafata,se adauga morcovul,ceapa

22 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    O ciorba minunata!

  • husni

    husni (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

    Fac "ciorba radauteana";dar alta reteta. Reteta asta,cred ca e un fel de supa-crema. Dar,oricum ar fi,e f.buna.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 31 iulie 2009

    Este un deliciu

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 31 iulie 2009

      Este un deliciu

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 31 iulie 2009

      Este un deliciu

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1/2 gaina sau pui
  • un morcov
  • o radacina patrunjel
  • o radacina telina
  • o radacina pastarnac
  • o ceapa
  • un ardei galben sau verde
  • o foaie de dafin
  • piper boabe si macinat
  • 500g smantana
  • 2 galbenusuri de ou
  • o capatana de usuroi(din care faci mujdei)
  • o legatura patrunjel
  • otet (de preferat balsamic)

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

mirey (Chef de cuisine)

O ciorba minunata!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de pui cu taitei