autor:

OnNa

» » Supe de carne

Ciorba radauteana

Autor: OnNa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: OnNa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iulie 2010

Ingrediente
-un piept de pui, -2 morcovi, -o radacina de patrunjel, -o ceapa mai mare, -o legatura de frunza de patrunjel verde, -3 oua, -3 linguri faina, -500 g smantana, -sare, -otet.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

22 voturi

Mod de preparare

Intr-o oala se pune la fiet pieptul de pui,se i-a spuma de la suprafata,se adauga morcovul,ceapa si radacina de patrunjel,acestea fiind taiate in bucati mai mari.Dupa ce au fiert acestea se scoate pieptul de pui si legumele pentru a strecura supa obtinuta.Pieptul de pui se scoate de pe os apoi se taie in fasii mai mari sau mai mici dupa preferinta,se pun in supa la foc mic.Galbenusurile de ou se bat bine dupa care se pune smantana,se amesteca si se adauga cate putin din supa.Continutul preparat se adauga in oala,se amesteca,se taie frunza de patrunjel fin se da drumul in oala si se acopera cu un capac.Se adauga sare,otet si usturoi dupa gust.Merita incercata reteta:)!



Pofta buna! :*
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

Curatam ceapa, morcovii, pastranacii si telina. Indepartam cotoarele ardeilor si inlaturam samburii.

13 voturi    7 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă rădăuțeană

Ciorbă rădăuțeană

Se pun la fiert legumele întregi, pieptul de pui și piperul boabe. Când pieptul s-a fiert, se

11 voturi    6 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    O bunatate !

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    Una din preferatele mele.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    Foarte gustoasa!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

22 voturi

Ingrediente

  • -un piept de pui
  • -2 morcovi
  • -o radacina de patrunjel
  • -o ceapa mai mare
  • -o legatura de frunza de patrunjel verde
  • -3 oua
  • -3 linguri faina
  • -500 g smantana
  • -sare
  • -otet.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Fiertura de somon dichisita cu smantana si lacrimi de dovleac Fiertura de somon dichisita cu smantana si lacrimi de dovleac

Reteta ce o prezint mai jos poate parea un pic bizara, caci e un melanj de influente, arome si gusturi din felurite regiuni. Mai e si

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de ardei umpluti Supa de ardei umpluti

Zarzavaturile se curăță, se spală și se taie cubulețe, se călesc în puțin ulei și apă, într-un vas înalt,

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa cu vitamine