autor:

OnNa

» » Supe de carne

Ciorba radauteana

Autor: OnNa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: OnNa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iulie 2010

Ingrediente
-un piept de pui, -2 morcovi, -o radacina de patrunjel, -o ceapa mai mare, -o legatura de frunza de patrunjel verde, -3 oua, -3 linguri faina, -500 g smantana, -sare, -otet.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

22 voturi

Mod de preparare

Intr-o oala se pune la fiet pieptul de pui,se i-a spuma de la suprafata,se adauga morcovul,ceapa si radacina de patrunjel,acestea fiind taiate in bucati mai mari.Dupa ce au fiert acestea se scoate pieptul de pui si legumele pentru a strecura supa obtinuta.Pieptul de pui se scoate de pe os apoi se taie in fasii mai mari sau mai mici dupa preferinta,se pun in supa la foc mic.Galbenusurile de ou se bat bine dupa care se pune smantana,se amesteca si se adauga cate putin din supa.Continutul preparat se adauga in oala,se amesteca,se taie frunza de patrunjel fin se da drumul in oala si se acopera cu un capac.Se adauga sare,otet si usturoi dupa gust.Merita incercata reteta:)!



Pofta buna! :*
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

In 6 litri de apa se vor pune mai intai ghearele de pui la fiert-acestea vor da consistenta supei.

46 voturi    8 comentarii
2h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

Punem intr-o oala la fiert morcovul, patrunjelul radacina, telina, ceapa, toti crestati si pieptul

2 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Retete de Craciun

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    O bunatate !

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    Una din preferatele mele.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    Foarte gustoasa!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

22 voturi

Ingrediente

  • -un piept de pui
  • -2 morcovi
  • -o radacina de patrunjel
  • -o ceapa mai mare
  • -o legatura de frunza de patrunjel verde
  • -3 oua
  • -3 linguri faina
  • -500 g smantana
  • -sare
  • -otet.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de iepure