autor:

OnNa

» » Supe de carne

Ciorba radauteana

Autor: OnNa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: OnNa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iulie 2010

Ingrediente
-un piept de pui, -2 morcovi, -o radacina de patrunjel, -o ceapa mai mare, -o legatura de frunza de patrunjel verde, -3 oua, -3 linguri faina, -500 g smantana, -sare, -otet.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

22 voturi

Mod de preparare

Intr-o oala se pune la fiet pieptul de pui,se i-a spuma de la suprafata,se adauga morcovul,ceapa si radacina de patrunjel,acestea fiind taiate in bucati mai mari.Dupa ce au fiert acestea se scoate pieptul de pui si legumele pentru a strecura supa obtinuta.Pieptul de pui se scoate de pe os apoi se taie in fasii mai mari sau mai mici dupa preferinta,se pun in supa la foc mic.Galbenusurile de ou se bat bine dupa care se pune smantana,se amesteca si se adauga cate putin din supa.Continutul preparat se adauga in oala,se amesteca,se taie frunza de patrunjel fin se da drumul in oala si se acopera cu un capac.Se adauga sare,otet si usturoi dupa gust.Merita incercata reteta:)!



Pofta buna! :*
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorbă rădăuțeană

Ciorbă rădăuțeană

Se pun la fiert legumele întregi, pieptul de pui și piperul boabe. Când pieptul s-a fiert, se

17 voturi    6 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

Am pus la fiert jumătatea de pui (pentru ca puiul era din comerţ, eu am adaugat şi un pic de grăsime

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    O bunatate !

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    Una din preferatele mele.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    Foarte gustoasa!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

22 voturi

Ingrediente

  • -un piept de pui
  • -2 morcovi
  • -o radacina de patrunjel
  • -o ceapa mai mare
  • -o legatura de frunza de patrunjel verde
  • -3 oua
  • -3 linguri faina
  • -500 g smantana
  • -sare
  • -otet.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Retete

din Supe de carne

Ramen, supa gatita la Multicookerul Crock-Pot express cu gatire sub presiune Ramen, supa gatita la Multicookerul Crock-Pot express cu gatire sub presiune

Ramen este o specialitate japoneza, este considerata una dintre cele mai hranitoare si sanatoase supe din lume. O sa gasiti multe retete

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de miel acrita cu corcoduse Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare. Se lasa sa clocoteasca si se aduna spuma. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Retete de Pasti
Bors cu carne de vita