autor:

Fara foto

» » Supe de carne

ciorba radauteana

Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2008

Ingrediente
4 pulpe pui cu spate,4 morcovi, radacini patrunjel sau pastarnac,2 ardei grasi,5 galbenusuri de ou,400 g smantana,otet,usturoi,verdeata.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Se pun la fiert in aproximativ 2,5 l apa,pulpele si legumele , cu o lingura de sare .Se lasa sa fiarba pana ce carnea devine frageda.Se strecoarasupa obtinuta.Carnea si legumele se taie in bucati mici si se pun inapoi in supa,la fiert.Intre timp se bat impreuna,cu mixerul,smantana si galbenusurile de ou.Cand supa da in clocot se toarna compozitia de smantana si ou,amestecand continuu.Se adauga otet si usturoi zdrobit dupa gust,piper si verdeata marunta.Se mai fierbe cateva minute
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba radauteana,.de Bihor

Ciorba radauteana,.de Bihor

Se taie bucati carnea de pui si se pune la fiert in apa cu sare. Intre timp curatam zarzavatul si

93 voturi    20 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    O ciorba minunata!

  • Fara foto

    GETA , 29 octombrie 2009

    CIOBA RADAUTEANA E BUNA DAR FARA PREA MULT OTET.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iunie 2009

    E mai buna ca ciorba de burta.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe pui cu spate,4 morcovi, radacini patrunjel sau pastarnac,2 ardei grasi,5 galbenusuri de ou,400 g smantana,otet,usturoi,verdeata.

Raporteaza reteta

Retete
de andreea loreley
"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

Tai jeleurile cubulete,dai biscuitii prin masina de tocat,apoi le amesteci cu gemul,nuca cocos alba

1 vot    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
acadele cu parmezan

acadele cu parmezan

Se aseaza stiksuri in tava in care am pus hartie de copt,se pune cascaval ra la capatul stiksului,se

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
bulz

bulz

Mamaliga se fierbe ,mai groasa,se modeleaza ,cu mainileumede de zer,cuprinzand in interior branza

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

mirey (Chef de cuisine)

O ciorba minunata!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Consommé de pui