autor:

Fara foto

» » Supe de carne

ciorba radauteana

Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2008

Ingrediente
4 pulpe pui cu spate,4 morcovi, radacini patrunjel sau pastarnac,2 ardei grasi,5 galbenusuri de ou,400 g smantana,otet,usturoi,verdeata.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Se pun la fiert in aproximativ 2,5 l apa,pulpele si legumele , cu o lingura de sare .Se lasa sa fiarba pana ce carnea devine frageda.Se strecoarasupa obtinuta.Carnea si legumele se taie in bucati mici si se pun inapoi in supa,la fiert.Intre timp se bat impreuna,cu mixerul,smantana si galbenusurile de ou.Cand supa da in clocot se toarna compozitia de smantana si ou,amestecand continuu.Se adauga otet si usturoi zdrobit dupa gust,piper si verdeata marunta.Se mai fierbe cateva minute
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba radauteana,reteta casei

Ciorba radauteana,reteta casei

Aceasta ciorba se mai cheama si "Ciorba de burta falsa". Luam pieptul de pui si il curatam de eventualele

8 voturi    3 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana - original

Ciorba radauteana - original

Pentru ca sunt din Radauti,m-am gandit sa pun o reteta originala de ciorba radauteana,vazand cat

346 voturi    36 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    O ciorba minunata!

  • Fara foto

    GETA , 29 octombrie 2009

    CIOBA RADAUTEANA E BUNA DAR FARA PREA MULT OTET.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iunie 2009

    E mai buna ca ciorba de burta.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe pui cu spate,4 morcovi, radacini patrunjel sau pastarnac,2 ardei grasi,5 galbenusuri de ou,400 g smantana,otet,usturoi,verdeata.

Raporteaza reteta

Retete
de andreea loreley
"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

Tai jeleurile cubulete,dai biscuitii prin masina de tocat,apoi le amesteci cu gemul,nuca cocos alba

1 vot    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
acadele cu parmezan

acadele cu parmezan

Se aseaza stiksuri in tava in care am pus hartie de copt,se pune cascaval ra la capatul stiksului,se

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
bulz

bulz

Mamaliga se fierbe ,mai groasa,se modeleaza ,cu mainileumede de zer,cuprinzand in interior branza

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

mirey (Chef de cuisine)

O ciorba minunata!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Fiertura de somon dichisita cu smantana si lacrimi de dovleac Fiertura de somon dichisita cu smantana si lacrimi de dovleac

Reteta ce o prezint mai jos poate parea un pic bizara, caci e un melanj de influente, arome si gusturi din felurite regiuni. Mai e si

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de ardei umpluti Supa de ardei umpluti

Zarzavaturile se curăță, se spală și se taie cubulețe, se călesc în puțin ulei și apă, într-un vas înalt,

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa de cartofi
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide