Ciorba de peste

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de peste

Ingrediente

  • Peste 400-500 gr -orice peste preferati (sau bucati care nu le puteti prepara altfel: cap, coada)
  • 2 buc. medii cartofi
  • 2 buc. medii ceapa alba
  • 0,5-1 buc. ardei rosu
  • 1/4 buc. radacina telina
  • 2-3 linguri. orez
  • 1 lingura sare
  • 300-500 ml bors de casa
  • 1 legatura patrunjel verde

Mod de preparare

Intr-o cratita se toarna apa si se pune la fiert. Se pregatesc legumele spalte si curatate: morcovii-rondele, ceapa taiata marunt, cartofii-cubulete, radacina de telina data prin razatoare.

Cand apa incepe sa fiarba, adaugati o lingura de sare si legumele. Fierbeti 20-30 minute.

Se adauga orezul la fiert pentru 10-15 minute

Cand legumele si orezul sunt fierte, se aduga pestele pentru maxim 10 minute la foc mic.

Potriviti cu sare, adaugati verdeata, acriti cu bors sau suc de lamaie, stingeti focul. Acoperiti cu un capac cratita si lasati 20-30 minute sa se patrunda

Daca nu se adauga borsul sau sucul de lamaie aveti o supa de peste delicioasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac evantai

Cozonac evantai

Intr-un bol se dizolva drojdia cu zaharul si putin lapte caldut.

Cozonac evantai
Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii
Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor