autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Ciorba de peste

Autor: Eugen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 ianuarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eugen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 ianuarie 2015

Ingrediente
Peste 400-500 gr -orice peste preferati (sau bucati care nu le puteti prepara altfel: cap, coada), 2 buc. medii cartofi , 2 buc. medii ceapa alba , 0,5-1 buc. ardei rosu , 1/4 buc. radacina telina , 2-3 linguri. orez, 1 lingura sare, 300-500 ml bors de casa, 1 legatura patrunjel verde 

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Intr-o cratita se toarna apa si se pune la fiert. Se pregatesc legumele spalte si curatate: morcovii-rondele, ceapa taiata marunt, cartofii-cubulete, radacina de telina data prin razatoare.



Cand apa incepe sa fiarba, adaugati o lingura de sare si legumele. Fierbeti 20-30 minute.



Se adauga orezul la fiert pentru 10-15 minute



Cand legumele si orezul sunt fierte, se aduga pestele pentru maxim 10 minute la foc mic.



Potriviti cu sare, adaugati verdeata, acriti cu bors sau suc de lamaie, stingeti focul. Acoperiti cu un capac cratita si lasati 20-30 minute sa se patrunda

Daca nu se adauga borsul sau sucul de lamaie aveti o supa de peste delicioasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
CIORBĂ DE PEŞTE PREPARATĂ PREPARATĂ  LA PHILIPS MULTICOOKER

CIORBĂ DE PEŞTE PREPARATĂ PREPARATĂ LA PHILIPS MULTICOOKER

Punem în vasul de gătit 2 linguri ulei de măsline, 1,5 l apa şi selectam programul STEW 40 de

3 voturi    7 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu perisoare din peste

Ciorba cu perisoare din peste

Se toaca carnea de peste si se amesteca cu ceapa tocata, oua, orezul, pasta de tomate, verdeata si

13 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

2 voturi

Ingrediente

  • Peste 400-500 gr -orice peste preferati (sau bucati care nu le puteti prepara altfel: cap
  • coada)
  • 2 buc. medii cartofi 
  • 2 buc. medii ceapa alba 
  • 0,5-1 buc. ardei rosu 
  • 1/4 buc. radacina telina 
  • 2-3 linguri. orez
  • 1 lingura sare
  • 300-500 ml bors de casa
  • 1 legatura patrunjel verde 

Raporteaza reteta

Retete
de Eugen
Pui cu orez la cuptor

Pui cu orez la cuptor

1. Carnea de pui se spala si se pune la fiert pentru 20-25 de minute (nu mai mult!) in 4-5 pahare

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Cartofi cu carne la cuptor

Cartofi cu carne la cuptor

Carnea spalata se portioneaza, se sareaza si se amesteca cu boia, piper. Se adauga ceapa taiata

1 vot    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pui cu legume si orez

Ciorba de pui cu legume si orez

Carnea se spala, se pune la fiert. Se strange spuma, se adauga ceapa, ardeiul taiat marunt si 2 frunze

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Plachie de somn