autor:

ANCA

» » Supe de legume

Ciorba Taraneasca

Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 decembrie 2012

Ingrediente
1 morcov, 1 patrunjel radacina, 1 borcan pastai(cam 500g), cativa cartofi, 150g orez, 1 mana de varza proaspata taiata marunt, 2 oua, 3 ling smantana, patrunjel si tarhon maruntit, condimente(vegeta,sare,Secretul gustului intensavor verdeturi)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Morcovul si patrunjelul se taie cubulete si se pun in oala dupa care se adauga pastaile,cartofii taiati cubulete si varza,apa si se lasa la fiert.
Orezul se fierbe separat in apa cu sare.
Cand legumele au fiert,se adauga orezul,condimentele,si oul amestecat cu smantana si se lasa inca 5 min pe foc.
La sfarsit se adauga patrunjelul si tarhonul maruntit.

Pentru a putea fi mancata si in zilele de post se renunta la ou si smantana si se adauga 2 ling pasta de tomate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba Taraneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
CIORBA TARANEASCA DE ZARZAVAT

CIORBA TARANEASCA DE ZARZAVAT

Ceapa se curata, se spala,se toaca marunt si se pune la inabusit in putin ulei.Se adauga supa de

32 voturi    8 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca

Ciorba taraneasca

Taiati carnea cubulete si puneti-o la fiert in apa rece, in jur de 4 litri. Fierbeti pentru 1 ora

10 voturi    2 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 borcan pastai(cam 500g)
  • cativa cartofi
  • 150g orez
  • 1 mana de varza proaspata taiata marunt
  • 2 oua
  • 3 ling smantana
  • patrunjel si tarhon maruntit
  • condimente(vegeta,sare,Secretul gustului intensavor verdeturi)

Raporteaza reteta

Retete
de ANCA
Mancare de mazare cu tocana de legume

Mancare de mazare cu tocana de legume

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei apoi se adauga mazarea. (daca e proaspata se fierbe) Cand

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tort cu mere

Tort cu mere

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca cu zaharul si un praf sare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Torturi
Ciorba de pastai cu cartofi

Ciorba de pastai cu cartofi

Se curata morcovul si patrunjelul si se taie cubulete. Se pun la fiert alaturi de afumatura. Cartofii

0 voturi    0 comentarii
2h
Supe de carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de sare si se opreste focul. Nucile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de legume si ciuperci proaspete Ciorba de legume si ciuperci proaspete

Dupa cum observati, atat din imagini cat si din ingredientele necesare, toate sunt legume proaspete si nu am folosit nici un fel de

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci