autor:

ANCA

» » Supe de legume

Ciorba Taraneasca

Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 decembrie 2012

Ingrediente
1 morcov, 1 patrunjel radacina, 1 borcan pastai(cam 500g), cativa cartofi, 150g orez, 1 mana de varza proaspata taiata marunt, 2 oua, 3 ling smantana, patrunjel si tarhon maruntit, condimente(vegeta,sare,Secretul gustului intensavor verdeturi)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Morcovul si patrunjelul se taie cubulete si se pun in oala dupa care se adauga pastaile,cartofii taiati cubulete si varza,apa si se lasa la fiert.
Orezul se fierbe separat in apa cu sare.
Cand legumele au fiert,se adauga orezul,condimentele,si oul amestecat cu smantana si se lasa inca 5 min pe foc.
La sfarsit se adauga patrunjelul si tarhonul maruntit.

Pentru a putea fi mancata si in zilele de post se renunta la ou si smantana si se adauga 2 ling pasta de tomate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba Taraneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
CIORBA DE PESTE TARANEASCA

CIORBA DE PESTE TARANEASCA

Zarzavatul se curata,se spala,se toaca cubulete,se da prin razatoare sau se taie pestisori si se

241 voturi    48 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de legume

Ciorba taraneasca de legume

Se curata se spala si se taie marunt toate legumele. Se pune apa necesara intr-o oala si se adauga

18 voturi    1 comentariu
50 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 borcan pastai(cam 500g)
  • cativa cartofi
  • 150g orez
  • 1 mana de varza proaspata taiata marunt
  • 2 oua
  • 3 ling smantana
  • patrunjel si tarhon maruntit
  • condimente(vegeta,sare,Secretul gustului intensavor verdeturi)

Raporteaza reteta

Retete
de ANCA
Mancare de mazare cu tocana de legume

Mancare de mazare cu tocana de legume

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei apoi se adauga mazarea. (daca e proaspata se fierbe) Cand

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tort cu mere

Tort cu mere

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca cu zaharul si un praf sare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Torturi
Ciorba de pastai cu cartofi

Ciorba de pastai cu cartofi

Se curata morcovul si patrunjelul si se taie cubulete. Se pun la fiert alaturi de afumatura. Cartofii

0 voturi    0 comentarii
2h
Supe de carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde

Se incinge untul cu uleiul de masline (adaugat sa nu se arda untul), apoi calim ceapa tocata marunt, se adauga si mazarea verde, se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Se curata spanacul de cotoare si frunzele intregi se spala in mai multe ape reci, apoi se dau intr-un clocot si se scurg de acea apa.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de telina