Morcovul si patrunjelul se taie cubulete si se pun in oala dupa care se adauga pastaile,cartofii taiati cubulete si varza,apa si se lasa la fiert.
Orezul se fierbe separat in apa cu sare.
Cand legumele au fiert,se adauga orezul,condimentele,si oul amestecat cu smantana si se lasa inca 5 min pe foc.
La sfarsit se adauga patrunjelul si tarhonul maruntit.
Pentru a putea fi mancata si in zilele de post se renunta la ou si smantana si se adauga 2 ling pasta de tomate.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii