autor:

ANCA

» » Supe de legume

Ciorba Taraneasca

Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 decembrie 2012

Ingrediente
1 morcov, 1 patrunjel radacina, 1 borcan pastai(cam 500g), cativa cartofi, 150g orez, 1 mana de varza proaspata taiata marunt, 2 oua, 3 ling smantana, patrunjel si tarhon maruntit, condimente(vegeta,sare,Secretul gustului intensavor verdeturi)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Morcovul si patrunjelul se taie cubulete si se pun in oala dupa care se adauga pastaile,cartofii taiati cubulete si varza,apa si se lasa la fiert.
Orezul se fierbe separat in apa cu sare.
Cand legumele au fiert,se adauga orezul,condimentele,si oul amestecat cu smantana si se lasa inca 5 min pe foc.
La sfarsit se adauga patrunjelul si tarhonul maruntit.

Pentru a putea fi mancata si in zilele de post se renunta la ou si smantana si se adauga 2 ling pasta de tomate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba Taraneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba taraneasca de porc

Ciorba taraneasca de porc

Taiem carnea in bucati, curatatam, spalam si taiem legumele dupa preferinta. Punem carnea la fiert

2 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de fasole

Ciorba taraneasca de fasole

Se alege fasolea, se spala in mai multe ape si se lasa la inmuiat peste noapte. Dimineata, se

2 voturi    0 comentarii
2h
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 borcan pastai(cam 500g)
  • cativa cartofi
  • 150g orez
  • 1 mana de varza proaspata taiata marunt
  • 2 oua
  • 3 ling smantana
  • patrunjel si tarhon maruntit
  • condimente(vegeta,sare,Secretul gustului intensavor verdeturi)

Raporteaza reteta

Retete
de ANCA
Mancare de mazare cu tocana de legume

Mancare de mazare cu tocana de legume

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei apoi se adauga mazarea. (daca e proaspata se fierbe) Cand

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tort cu mere

Tort cu mere

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca cu zaharul si un praf sare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Torturi
Ciorba de pastai cu cartofi

Ciorba de pastai cu cartofi

Se curata morcovul si patrunjelul si se taie cubulete. Se pun la fiert alaturi de afumatura. Cartofii

0 voturi    0 comentarii
2h
Supe de carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Boabele de porumb din conserva le trecem printr-un jet de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs. Laptele il punem la fiert

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de ciuperci