autor:

eugenia pavlenco

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba taraneasca

Autor: eugenia pavlenco (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: eugenia pavlenco (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2008

Ingrediente
500 g carne de vita, , 20 pastai de fasole verde, un morcov, , un patrunjel (radacina si frunzele), , 0,5 telina (radacina si frunzele),, o ceapa, , 1/6 varza, 3-4 cartofi, , 2 rosii, , 0,25 lingurita,, piper rosu, bors, verdeata, smintina, sare., .

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

In zeama de carne se adauga morcovul, patrunjelul, telina, ceapa, totul taiat bastonase, fasole verde taiata bucatele, se fierbe 15 minute, se adauga varza taiata t, cartofii taiati felii si rosiile. Cind legumele se inmoaie, se adauga borsul, verdeata (leusteanul, patrunjelul, mararul), sarea, piperul, se lasa sa dea in clocot, apoi vasul se lasa la foc mic 30 minute si se drege cu smintina
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de stir

Ciorba taraneasca de stir

Punem o oala cu 3 l de apa la fiert. Cand apa da in clocot punem morcovul, ceapa si usturoiul

5 voturi    3 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume

Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume

Carnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala cu 2 litri de apa si cu putina sare.

171 voturi    34 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 500 g carne de vita
  • 20 pastai de fasole verde
  • un morcov
  • un patrunjel (radacina si frunzele)
  • 0,5 telina (radacina si frunzele),
  • o ceapa
  • 1/6 varza
  • 3-4 cartofi
  • 2 rosii
  • 0,25 lingurita,
  • piper rosu
  • bors
  • verdeata
  • smintina
  • sare.
  • .

Raporteaza reteta

Retete
de eugenia pavlenco
Gutuie coapta cu orez

Gutuie coapta cu orez

Gutuiele se spala, se inlatura mijlocul de seminte. Orezul se fierbe 15 min, Stafidele se acopera

3 voturi    2 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Rosii umplute cu branza

Rosii umplute cu branza

Rosiile se taie de-a lungul in jumatate, cu lingurita se inlatura semintele, se sareaza, Telemeaua

2 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive
Oua umplute

Oua umplute

Ouale fierte si racite se curata atent de coaja, Se taie in jumatate, se scoate galbenusul, marginele

8 voturi    15 comentarii
1h
Aperitive cu oua
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

102 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de potroace munteneasca