autor:

eugenia pavlenco

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba taraneasca

Autor: eugenia pavlenco (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: eugenia pavlenco (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2008

Ingrediente
500 g carne de vita, , 20 pastai de fasole verde, un morcov, , un patrunjel (radacina si frunzele), , 0,5 telina (radacina si frunzele),, o ceapa, , 1/6 varza, 3-4 cartofi, , 2 rosii, , 0,25 lingurita,, piper rosu, bors, verdeata, smintina, sare., .

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

In zeama de carne se adauga morcovul, patrunjelul, telina, ceapa, totul taiat bastonase, fasole verde taiata bucatele, se fierbe 15 minute, se adauga varza taiata t, cartofii taiati felii si rosiile. Cind legumele se inmoaie, se adauga borsul, verdeata (leusteanul, patrunjelul, mararul), sarea, piperul, se lasa sa dea in clocot, apoi vasul se lasa la foc mic 30 minute si se drege cu smintina
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de porc

Ciorba taraneasca de porc

Taiem carnea in bucati, curatatam, spalam si taiem legumele dupa preferinta. Punem carnea la fiert

2 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba Taraneasca

Ciorba Taraneasca

Morcovul si patrunjelul se taie cubulete si se pun in oala dupa care se adauga pastaile,cartofii

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300RE

- 500 lei
1499.99 lei
999.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Trimmer T810E

- 15 %
229.99 lei
195.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 500 g carne de vita
  • 20 pastai de fasole verde
  • un morcov
  • un patrunjel (radacina si frunzele)
  • 0,5 telina (radacina si frunzele),
  • o ceapa
  • 1/6 varza
  • 3-4 cartofi
  • 2 rosii
  • 0,25 lingurita,
  • piper rosu
  • bors
  • verdeata
  • smintina
  • sare.
  • .

Raporteaza reteta

Retete
de eugenia pavlenco
Gutuie coapta cu orez

Gutuie coapta cu orez

Gutuiele se spala, se inlatura mijlocul de seminte. Orezul se fierbe 15 min, Stafidele se acopera

3 voturi    2 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Rosii umplute cu branza

Rosii umplute cu branza

Rosiile se taie de-a lungul in jumatate, cu lingurita se inlatura semintele, se sareaza, Telemeaua

2 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive
Oua umplute

Oua umplute

Ouale fierte si racite se curata atent de coaja, Se taie in jumatate, se scoate galbenusul, marginele

7 voturi    15 comentarii
1h
Aperitive cu oua
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole cu jambon crud