autor:

Cely Snijec

» » Supe de carne

Ciorba taraneasca

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 septembrie 2009

Ingrediente
un ciolan afumat, o foaie de dafin, boabe de piper, sare, 2 cepe, 2 cartofi, un ardei, un morcov, o radacina patrunjel, o telina mica, 50 g boabe de mazare, cateva pastai, cateva buchetele de conopida, 3 rosii, un carnat de casa, 100 g costita afumata, ulei, cimbru, partunjel verde, smantana

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Fierbi ciolanul in apa rece, cu o ceapa, boabe de piper, foaie de dafin. Strecori zeama.
Calesti usor ceapa,adaugi costita taiata cuburi si carnatul feli, mai lasi putin sa se rumeneasca.
Radacinoasele le dai pe razatoare, ardeiul il tai cuburi. Adaugi toate legumele in supa strecurata, fierbi. Cand legumele sunt aproape fierte, adaugi carnatul, cu ceapa si costita.Spre final, acresti cu sucul obtinut din rosile date pe razatoare, (strecori). Dai gust cu sare,piper, cimbru. La sfarsit adaugi smantana,presari patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba taraneasca de vacuta

Ciorba taraneasca de vacuta

Taiem carnea in cubulete mici si o punem la fiert. Eu am fiert-o in "oala minune" timp de 40 de minute. Apoi

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de legume

Ciorba taraneasca de legume

Se curata se spala si se taie marunt toate legumele. Se pune apa necesara intr-o oala si se adauga

18 voturi    1 comentariu
50 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • COSTINELA  M.

    COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

    Nu ma impac cu mazarea iar la carnat nu m-am gandit sa pun. E excelenta.

  • Fara foto

    Cely , 14 septembrie 2009

    E grozav de buna. Merge si acum cu toate legumele proaspete.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2009

    Este foarte gustoasa,fac si eu ,mai ales iarna.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

9 voturi

Ingrediente

  • un ciolan afumat
  • o foaie de dafin
  • boabe de piper
  • sare
  • 2 cepe
  • 2 cartofi
  • un ardei
  • un morcov
  • o radacina patrunjel
  • o telina mica
  • 50 g boabe de mazare
  • cateva pastai
  • cateva buchetele de conopida
  • 3 rosii
  • un carnat de casa
  • 100 g costita afumata
  • ulei
  • cimbru
  • partunjel verde
  • smantana

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

COSTINELA M. (Chef de cuisine)

Nu ma impac cu mazarea iar la carnat nu m-am gandit sa pun. E excelenta.

Adauga reteta
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa cu taitei