autor:

tab1ta

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume

Autor: tab1ta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tab1ta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 noiembrie 2013

Ingrediente
700 g carne de porc, 2 ardei, 1 ceapa, 6 morcovi (mici), 1 cartof (mare), tarhon (patrunjel), 100 g taitei de orez, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

171 voturi

Mod de preparare

Carnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala cu 2 litri de apa si cu putina sare. In primele minute de fiert se spumeaza. Se lasa sa fiarba aproximativ 45 de minute. Legumele se curata, se spala si se taie: ardeii cubulete, ceapa se toaca marunt, morcovii se dau pe razatoare sau la robot, cartoful cubulete. Se calesc legumele in putin ulei incins cateva minute. Apoi se adauga in oala peste carne si se lasa sa fiarba, toate in afara de cartof care se adauga dupa 10 minute. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Spre final se adauga taiteii de orez, apoi tarhonul. Se stinge focul. Se serveste simpla sau cu smantana. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de porc cu taitei de casa

Ciorba de porc cu taitei de casa

Oasele de porc se tin in apa rece,se oparesc,se spala si se pun la fiert la foc mic. Tocam telina,patrunjelul,pastarnacul,morcovul

3 voturi    0 comentarii
3h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu tarhon

Ciorba de perisoare cu tarhon

In primul rand, punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba, apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 34 comentarii

  • Ionica , 24 decembrie 2018

    Foarte bună!

  • MARIA , 20 iunie 2018

    delicioasa

  • Bolocan_Marius

    Bolocan_Marius (Maestru bucatar) , 25 martie 2017

    ....acum e in lucru.....o sa iasa o bunaciune,....

    • Roxana , 18 martie 2017

      o ciorba grozava.. am gatit-o si a iesit foarte buna! Multumesc pentru reteta

    • Roxana Liana , 24 august 2015

      pai da nu cred ca deosebim cuvintele: Corba, Bors, Supa etc ... in rest ... tare reteta :)

    • Lucia Gheorghe , 07 august 2015

      taitei de orez se gasesc la magazine de BIO

    • robu viorica , 27 iunie 2015

      multumesc am facut si eu si a fost tare buna

    • Anuta_Adascalitei

      Anuta_Adascalitei (Maestru bucatar) , 20 martie 2015

      Super!

    • Elena Suarez , 06 februarie 2015

      eu am sa o acresc bineinteles pt ca. altfel e prea grea

    • Cristina , 02 februarie 2015

      Acum vreu sa o gatesc pentru iubitul meu....Sper sa-i placa:) Arata delicios!!!!!

    • Adriana Adi Adriana , 07 ianuarie 2015

      arata bine ,o sa fac si eu,imi place mult felul cum ne-ai prezentat-o.bravo tie.10 cu felicitari din partea mea.hi hi hi hi hi

    • Cezar Maftei , 24 decembrie 2014

      Ce naiba ,cartofi ,taietei in aceiasi oala ? asta este cantina curata :)))

    • Viorel Vio , 11 octombrie 2014

      tăiței de fițe! :)

    • Valerica_Rusu

      Valerica_Rusu (Bucatar) , 11 octombrie 2014

      arata bin e voi incerca si eu

    • Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2014

      Arata farfuria asta ca-mi vine sa merg dupa o lingura.Felicitari.

    • Denisa_Nita

      Denisa_Nita (Bucatar) , 24 septembrie 2014

      CIORBA ARATA FOARTE BINE O VOI INCERCA SI EU!

    • Margot (Chef de cuisine) , 24 iulie 2014

      Taitei de oraz in '' ciorba taraneasca''?? nu cred ca vreu taran a gatit cu asa ceva.In fine, dar de ce mai calim legumele daca avem carne de porc? Nu are carnea destula grasime( chiar daca nu e grasimea propriu zis pe ea, carnea are grasime).Ar fi mai sanatoasa simple.

    • Manuela Liliana Lascu , 24 iulie 2014

      tăiţei de orez în ciorba ţărănească...

    • Viorel Vio , 24 iulie 2014

      Nu se acreste cu nimic?

    • Bogdan Mateescu , 06 iulie 2014

      Daca pui cartofi atunci nu mai taitei pt ca risti sa se ingroase zeama de la ciorba.

    • Ciobanu Ecaterina , 23 mai 2014

      super

    • Cornelia Gugoasa , 21 mai 2014

      am vazut la BILLA

    • Adina Florin Serban , 20 mai 2014

      nu am mai auzit de taitai de orez se gaseste la orice magazin?

    • Tabita Muresan , 16 aprilie 2014

      Ma bucur ca-ti place!

    • Puscasu Mihaela , 16 aprilie 2014

      eu am sa o acresc bineinteles pt ca. altfel e prea grea

    • tab1ta

      tab1ta (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2014

      Multumesc Shaf Ham.

    • Tabita Muresan , 13 aprilie 2014

      eu am sa o acresc bineinteles pt ca. altfel e prea grea

    • Puscasu Mihaela , 11 aprilie 2014

      superrr arata bine

    • Shaf Ham , 11 aprilie 2014

      este foarte buna pagina si reteta

    • tab1ta

      tab1ta (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2013

      Multumesc Valentina!

    • Viorica Suciu , 16 noiembrie 2013

      eu am sa o acresc bineinteles pt ca. altfel e prea grea

    • tab1ta

      tab1ta (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2013

      Multumesc Valentina!>:D<

    • tab1ta

      tab1ta (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2013

      Multumesc Valentina!>:D<

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2013

      bun,bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

171 voturi

Ingrediente

  • 700 g carne de porc
  • 2 ardei
  • 1 ceapa
  • 6 morcovi (mici)
  • 1 cartof (mare)
  • tarhon (patrunjel)
  • 100 g taitei de orez
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de tab1ta
Wrap (lipie mexicana) cu spanac si cartofi

Wrap (lipie mexicana) cu spanac si cartofi

Ceapa se toaca si se caleste putin pana devine sticloasa. Cartofii se taie bucatele mai mici,

1 vot    0 comentarii
30 min
Sandviciuri
Piure de telina si cartofi

Piure de telina si cartofi

Telina si cartofii se curata si se taie cubulete mici. Se fierb in lapte cu putina sare. Se

7 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tort cu alune, frisca, ciocolata si fructe de padure, fara faina

Tort cu alune, frisca, ciocolata si fructe de padure, fara faina

Un tort absolut delicios. Am folosit o tava de 22 cm - diametrul. Pentru un tort mai mare

10 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Torturi

Ionica

Foarte bună!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

102 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana