Se curata se spala si se taie marunt toate legumele.
Se pune apa necesara intr-o oala si se adauga legumele, sare si piper.Punem cimbrul si leusteanul si lasam sa fiarba bine toate legumele. Cand sunt gata fierte adaugam zerul si stingem focul.
Deasupra se presara frunze verzi de patrunjel si marar. Se poate servi cu ardei iute.Cine doreste ca ciorba sa fie si mai acra o poate acri cu bulion in loc de zer.
Pofta buna !
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii