autor:

Sidy

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba taraneasca de vitel

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 noiembrie 2009

Ingrediente
3 morcovi, 2 patrunjei, 1 ceapa, 1/2 gulie, 1/2 telina, 300 g carne vitel, 200 g mazare boabe, 200 g varza proasptata, 1 gogosar, 2 cartofi, leustean, patrunjel verde, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

6 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie bucatele ce se calesc in doua linguri cu ulei pina ce carnea isi scgimba culoarea.
Legumele se curata , se spala si se taie dupa preferinta.
Peste carne se pune apa apoi legumele taiate marunt , frunzele de leustean, sare si piper.
Se lasa sa fiarba pina ce toate sunt fierte bine.
Deasupra se presara cu patrunjel verde tocat si se acreste cu zeama dupa muraturi sau cu zeama de varza.
Cine doreste poate adauga smantana si serveste ciorba cu ardei iute.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE CURCAN

CIORBA DE CURCAN

Se curata curcanul, se spala, se pune la fiert.Prima apa se arunca si se pune a doua apa.Cand carnea

16 voturi    13 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de oase

Ciorba de oase

Cea mai buna carnita pentru ciorbe este cea de pe oasele cu maduva si zgarciuri multe la capete.

2 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

    Foarte buna, a mea este de vacuta.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2009

    Imi place mult ciorba de vitel,vita...,o bunatate...

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

    Bun,bun,bun...

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

6 voturi

Ingrediente

  • 3 morcovi
  • 2 patrunjei
  • 1 ceapa
  • 1/2 gulie
  • 1/2 telina
  • 300 g carne vitel
  • 200 g mazare boabe
  • 200 g varza proasptata
  • 1 gogosar
  • 2 cartofi
  • leustean
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

225 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna, a mea este de vacuta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de peste