Ciorba taraneasca de vitel

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Ciorba taraneasca de vitel

Ingrediente

  • 3 morcovi
  • 2 patrunjei
  • 1 ceapa
  • 1/2 gulie
  • 1/2 telina
  • 300 g carne vitel
  • 200 g mazare boabe
  • 200 g varza proasptata
  • 1 gogosar
  • 2 cartofi
  • leustean
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea se taie bucatele ce se calesc in doua linguri cu ulei pina ce carnea isi scgimba culoarea.

Legumele se curata , se spala si se taie dupa preferinta.

Peste carne se pune apa apoi legumele taiate marunt , frunzele de leustean, sare si piper.

Se lasa sa fiarba pina ce toate sunt fierte bine.

Deasupra se presara cu patrunjel verde tocat si se acreste cu zeama dupa muraturi sau cu zeama de varza.

Cine doreste poate adauga smantana si serveste ciorba cu ardei iute.

Pofta mare !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor