Se pune carnea taiata bucatele la fiert. Se spumeaza.
Toate legumele se calesc separat intr-o tigaie, adaugand cate putina apa, in urmatoarea ordine: ceapa,telina, ardeiul, morcovii, pastarnacul, mazarea si fasolea, sucul de rosii. Se condimenteaza.
Cand carnea este aproape fiarta, se adauga legumele inabusite si cartofii taiati cubulete. Dupa ce totul este fiert se pune borsul si se mai lasa sa dea intr-un clocot.
Se trage de pe foc si se pune leustean tocat.
Se serveste cu smantana.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii