Se pune carnea taiata bucatele la fiert. Se spumeaza.
Toate legumele se calesc separat intr-o tigaie, adaugand cate putina apa, in urmatoarea ordine: ceapa,telina, ardeiul, morcovii, pastarnacul, mazarea si fasolea, sucul de rosii. Se condimenteaza.
Cand carnea este aproape fiarta, se adauga legumele inabusite si cartofii taiati cubulete. Dupa ce totul este fiert se pune borsul si se mai lasa sa dea intr-un clocot.
Se trage de pe foc si se pune leustean tocat.
Se serveste cu smantana.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii