autor:

Simona D.

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba taraneasca de vitel

Autor: Simona D. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Simona D. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 aprilie 2009

Ingrediente
700 g carne de vitel,, 150 g mazare sau mazare congelata,, 150 g fasole verde sau fasole verde congelata, 2 morcovi,, 1 pastarnac, 1 ardei gras rosu, 1 telina, , 1 ceapa, , 2 cartofi,, 250 ml. suc de rosii, , sare, piper negru, , 1 l bors, leustean verde, 4 linguri ulei, smantana

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se pune carnea taiata bucatele la fiert. Se spumeaza.
Toate legumele se calesc separat intr-o tigaie, adaugand cate putina apa, in urmatoarea ordine: ceapa,telina, ardeiul, morcovii, pastarnacul, mazarea si fasolea, sucul de rosii. Se condimenteaza.
Cand carnea este aproape fiarta, se adauga legumele inabusite si cartofii taiati cubulete. Dupa ce totul este fiert se pune borsul si se mai lasa sa dea intr-un clocot.
Se trage de pe foc si se pune leustean tocat.
Se serveste cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de vitel

Ciorba taraneasca de vitel

Carnea se taie bucatele ce se calesc in doua linguri cu ulei pina ce carnea isi scgimba culoarea. Legumele

6 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE CURCAN

CIORBA DE CURCAN

Se curata curcanul, se spala, se pune la fiert.Prima apa se arunca si se pune a doua apa.Cand carnea

16 voturi    13 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 15 %
249.99 lei
212.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 700 g carne de vitel,
  • 150 g mazare sau mazare congelata,
  • 150 g fasole verde sau fasole verde congelata
  • 2 morcovi,
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi,
  • 250 ml. suc de rosii
  • sare
  • piper negru
  • 1 l bors
  • leustean verde
  • 4 linguri ulei
  • smantana

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

24 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE VITEL