autor:

Simona D.

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba taraneasca de vitel

Autor: Simona D. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Simona D. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 aprilie 2009

Ingrediente
700 g carne de vitel,, 150 g mazare sau mazare congelata,, 150 g fasole verde sau fasole verde congelata, 2 morcovi,, 1 pastarnac, 1 ardei gras rosu, 1 telina, , 1 ceapa, , 2 cartofi,, 250 ml. suc de rosii, , sare, piper negru, , 1 l bors, leustean verde, 4 linguri ulei, smantana

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se pune carnea taiata bucatele la fiert. Se spumeaza.
Toate legumele se calesc separat intr-o tigaie, adaugand cate putina apa, in urmatoarea ordine: ceapa,telina, ardeiul, morcovii, pastarnacul, mazarea si fasolea, sucul de rosii. Se condimenteaza.
Cand carnea este aproape fiarta, se adauga legumele inabusite si cartofii taiati cubulete. Dupa ce totul este fiert se pune borsul si se mai lasa sa dea intr-un clocot.
Se trage de pe foc si se pune leustean tocat.
Se serveste cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de vitel

Ciorba taraneasca de vitel

Carnea se taie bucatele ce se calesc in doua linguri cu ulei pina ce carnea isi scgimba culoarea. Legumele

6 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de Fasole Verde

Ciorba de Fasole Verde

Taiem marunt ceapa, morcovul, telina si pastarnacul. Pregatim aragazul si o oala in care vom face

2 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 700 g carne de vitel,
  • 150 g mazare sau mazare congelata,
  • 150 g fasole verde sau fasole verde congelata
  • 2 morcovi,
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi,
  • 250 ml. suc de rosii
  • sare
  • piper negru
  • 1 l bors
  • leustean verde
  • 4 linguri ulei
  • smantana

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbita de zarzavat cu smantana