autor:

Anonim

» » Supe de carne

ciorba taranesca cu carne de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
piept de porc, morcovi, ceapa, radacina de telina, patrunjel si pastarnac, smantana,oua, orez, faina, sare, marar verde, lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea se fierbe in apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovii, telina ,pastarnacul, radacina de patrunjel si ceapa. Cand carnea si legumele sunt fierte. Se adauga orezul, compozitia de galbenusuri, faina , smantana si se fierb 10 minute.
Se adauga apoi suc de lamaie , marar verde, sare si se mai fierb inca 5 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba taranesca cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de pui

Supa de pui

Curatam zarzavaturile si impartim carnea in 4 bucati, o spalam si o punem la fiert la foc domol cu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Supe de carne
Supa crema de branza topita

Supa crema de branza topita

Intr-o cratita se prepara un rantas din unt si faina care se stinge cu supa de pui si se lasa apoi

1 vot    0 comentarii
20 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Supa de pui cu tarhon si crutoane