autor:

Anonim

» » Supe de carne

ciorba taranesca

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
piept de porc, morcovi, ceapa, radacina de telina, patrunjel si pastarnac, smantana,oua, orez, faina, sare, marar verde, lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se fierbe in apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovii, telina ,pastarnacul, radacina de patrunjel si ceapa. Cand carnea si legumele sunt fierte. Se adauga orezul, compozitia de galbenusuri, faina , smantana si se fierb 10 minute.
Se adauga apoi suc de lamaie , marar verde, sare si se mai fierb inca 5 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba taranesca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa cu somon

Supa cu somon

Am incercat aceasta supa in Helsinki si mi s-a parut extrem de gustoasa, satioasa si potrivita pentru

5 voturi    2 comentarii
40 min
Supe de carne
Supa de pui cu galuste de gris

Supa de pui cu galuste de gris

Se pune puiul la fiert( eu pun 7-8 litri deoarece din pulpe piept si o parte din supa le folosesc

2 voturi    1 comentariu
1h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verde Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verde

Se curata aripioarele si se parlesc, se taie varfurile apoi se spala si se pun la fiert cu 4 l de apa, cu o lingurita de sare. Intre

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciorba radauteana cu muschi de porc Ciorba radauteana cu muschi de porc

Carnea se spală bine, se taie bucăţele şi se pune la fiert într-o oală cu apă rece şi o linguriţă de sare se lasa sa

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Bors cu perisoare de somon