Se pune carnea la fiert in aprox.4 litri de apa, cu o lingura de vegeta. Se ia spuma, dupa care se adauga ceapa, radacina de patrunjel si telina, cubulete. Morcovul se rade prin razatoarea mica si se caleste in putin ulei. Se scoate carnea si se desface de pe os si se taie in bucati mici. Se adauga si morcovul impreuna cu ardeiul taiat, si carnea. Se ia un pic de zeama din oala si se lasa sa se raceasca, dupa care se amesteca cu galbenusurile batute usor si cu putina zeama de lamaie. Dupa ce s-au fiert usor legumele, se pune sare(dupa gust). Se opreste focul si se adauga zeama cu galbenusuri, frunzele de patrunjel si usturoiul pisat. Se mai adauga zeama de lamaie, daca este nevoie.
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii