Se pune carnea la fiert in aprox.4 litri de apa, cu o lingura de vegeta. Se ia spuma, dupa care se adauga ceapa, radacina de patrunjel si telina, cubulete. Morcovul se rade prin razatoarea mica si se caleste in putin ulei. Se scoate carnea si se desface de pe os si se taie in bucati mici. Se adauga si morcovul impreuna cu ardeiul taiat, si carnea. Se ia un pic de zeama din oala si se lasa sa se raceasca, dupa care se amesteca cu galbenusurile batute usor si cu putina zeama de lamaie. Dupa ce s-au fiert usor legumele, se pune sare(dupa gust). Se opreste focul si se adauga zeama cu galbenusuri, frunzele de patrunjel si usturoiul pisat. Se mai adauga zeama de lamaie, daca este nevoie.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii