autor:

catalina

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorbica de perisoare

Autor: catalina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: catalina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 aprilie 2011

Ingrediente
-carne tocata de porc 300-400 grame, -orez, -1 ou, -1ceapa tocata marunt, -1ardei gras, -1 morcov, -2 cartofi, -bulion, -piper, -sare, -delikat, -bors magic sau facut in casa, -patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se toaca marunt ardeiul,morcovul,jumatate din ceapa si se pune la calit.Cartofi se curata de coaja si se taie in 4 sau in 6 depinde cat de mari sau mici se doreste. Cand s-au calit legumele se adauga apa, cartofi si un pumn mic de orez.eu fac intr-o oala de 7 litri pentru cantitatile acestea. Se lasa sa dea in clocot.intre timp se pregateste carnea: se amesteca carnea cu cealalta jumatate de ceapa tocata marunt, oul, orez dupa gust dar nu prea mult altfel se vor farama perisoarele cand se fierb, un pic de bulion, sare si piper. Se amesteca binje carnea iar cand inceapa apa sa fiarba se fac perisoare potrivite si se pun in oala. Se pun la foc potrivit pana se fierbe carnea si orezul. Cand s-au fiert se adauga bulion cam 3 linguri, delikatul si borsul dupa gust. Inainte sa opriti focul adaugati patrunjelul si gata. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbica de perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Zarzavaturiile le curatam, le taiem pe toate cubulete si le punem la calit intr-o oala mare, apoi

2 voturi    4 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de afumatura

Ciorba de afumatura

Se spala ciolanul si se pune la fiert in 2-2,5 l apa rece. Se fierbe incet pana cand carnea se inmoaie.

23 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2011

    Foarte bun! Imi plac toate supele cu bors...

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2011

    un deliciu!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • -carne tocata de porc 300-400 grame
  • -orez
  • -1 ou
  • -1ceapa tocata marunt
  • -1ardei gras
  • -1 morcov
  • -2 cartofi
  • -bulion
  • -piper
  • -sare
  • -delikat
  • -bors magic sau facut in casa
  • -patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de catalina
salata de boeuf

salata de boeuf

Se curata de coaja cartofi si morcovi si se pun la fiert impreuna cu ouale si pieptul de pui.Cand

5 voturi    2 comentarii
2h
Salate de legume
Sos de rosii cu piept de pui

Sos de rosii cu piept de pui

Se taie pieptul de pui patratele mici, se da cu sare si piper (dupa gust) si apoi se pune la prajit

4 voturi    0 comentarii
40 min
Sosuri
supa de galusti

supa de galusti

Se pun maruntaiele intr-o oala la fiert si cand sau fiert pe jumatate se scoate intr-o farfurie si

1 vot    0 comentarii
1h 40 min
Supe de carne

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte bun! Imi plac toate supele cu bors...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de oua cu zer