Se toaca marunt ardeiul,morcovul,jumatate din ceapa si se pune la calit.Cartofi se curata de coaja si se taie in 4 sau in 6 depinde cat de mari sau mici se doreste. Cand s-au calit legumele se adauga apa, cartofi si un pumn mic de orez.eu fac intr-o oala de 7 litri pentru cantitatile acestea. Se lasa sa dea in clocot.intre timp se pregateste carnea: se amesteca carnea cu cealalta jumatate de ceapa tocata marunt, oul, orez dupa gust dar nu prea mult altfel se vor farama perisoarele cand se fierb, un pic de bulion, sare si piper. Se amesteca binje carnea iar cand inceapa apa sa fiarba se fac perisoare potrivite si se pun in oala. Se pun la foc potrivit pana se fierbe carnea si orezul. Cand s-au fiert se adauga bulion cam 3 linguri, delikatul si borsul dupa gust. Inainte sa opriti focul adaugati patrunjelul si gata. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii