autor:

Sidy

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorbica de verdeturi

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Ingrediente
2 morcovi, 1 patrunjel, 1 gulie, 1/2 varza mica, 1 legatura stevie, 1 manunchi macris, 1 iaurt mare, 1 legatura ceapa verde, sare, piper, 1-2 oua optional, 3 l supa de carne

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

19 voturi

Mod de preparare

Morcovii se curata si se taie rondele. Ceapa verde se taie marunt si se caleste in putin ulei apoi se adauga morcovii pina uleiul prinde putina culoarea galbena.
Se adauga supa de carne, stevia si varza taiate fideluta apoi partunjelul si gulia taiate marunt.
Se potriveste gustul de sare si piper si se lasa sa fiarba.
Cind sunt fierte legumele se adauga macrisul si se lasa sa fiarba si el. Cine doreste ca ciorba sa fie mai groasa, poate adauga putin orez.
Ouale se bat bine de tot si se amesteca impreuna cu iaurtul apoi se adauga un polonic de ciorba fierbinte. Dupa ce am stins focul sub ciorba se rastoarna compozitia de oua si iaurt peste restul de ciorba.Cine doreste poate adauga si smantaina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbica de verdeturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Supa de cartofi cu ciuperci

Supa de cartofi cu ciuperci

Se maruntesc cartofi, ceapa si usturoiul. Amestecul de mai sus se caleste in untul incins, se toarna

7 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca

Ciorba taraneasca

Taiati carnea cubulete si puneti-o la fiert in apa rece, in jur de 4 litri. Fierbeti pentru 1 ora

9 voturi    2 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine):

    Am pregatit si eu aceasta ciorbica dar am pus si rosii decojite taiate cubulete de la congeletor ,e o bunatate !

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

    Este tare buna !

  • Fara foto

    maria elena , 23 noiembrie 2009

    Foarte buna ciorbica, foarte gustoasa!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 noiembrie 2009

    Foarte gustoasa

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 august 2009

      Cred ca este tare gustoasa...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 06 iulie 2009

      Cam grea ciorbica ta cu toata ''prajeala'', nu prea mai sunt la moda.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 15 iunie 2009

      Arata bine si cred ca este si gustoasa.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

19 voturi

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 gulie
  • 1/2 varza mica
  • 1 legatura stevie
  • 1 manunchi macris
  • 1 iaurt mare
  • 1 legatura ceapa verde
  • sare
  • piper
  • 1-2 oua optional
  • 3 l supa de carne

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

222 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Este tare buna !

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbica de vacuta