Morcovii se curata si se taie rondele. Ceapa verde se taie marunt si se caleste in putin ulei apoi se adauga morcovii pina uleiul prinde putina culoarea galbena.
Se adauga supa de carne, stevia si varza taiate fideluta apoi partunjelul si gulia taiate marunt.
Se potriveste gustul de sare si piper si se lasa sa fiarba.
Cind sunt fierte legumele se adauga macrisul si se lasa sa fiarba si el. Cine doreste ca ciorba sa fie mai groasa, poate adauga putin orez.
Ouale se bat bine de tot si se amesteca impreuna cu iaurtul apoi se adauga un polonic de ciorba fierbinte. Dupa ce am stins focul sub ciorba se rastoarna compozitia de oua si iaurt peste restul de ciorba.Cine doreste poate adauga si smantaina.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii