Osul de la pieptul de pui se pune la fiert in apa cu sare. Zarzavatul si legumele se curata si se taie cuburi( mai putin conopida) apoi se calesc in doua linguri de ulei de masline. Legumele calite se pun peste osul care fierbe, dupa ce s-a strans toata spuma..
Conopida se desface in buchetele mici, se spala si apoi se introduce peste zarzavat in oala care se completeaza cu apa necesara.
Se adauga sare si piper dupa gust si se lasa sa fiarba.
Cind toate legumele si zarzavatul este fiert , galbenusul se amesteca cu smantana si un polonic de ciorba. Dupa ce am stins facul sub ciorba , adaugam smantana cu galbenusul in ciorba.
Se poate acri cu zeama de lamaie, otet sau bors.
Deasupra se presara patrunjel verde tocat, se mai poate pune smantana in farfuria fiecaruia si se serveste cu ardei iute...
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii