Osul de la pieptul de pui se pune la fiert in apa cu sare. Zarzavatul si legumele se curata si se taie cuburi( mai putin conopida) apoi se calesc in doua linguri de ulei de masline. Legumele calite se pun peste osul care fierbe, dupa ce s-a strans toata spuma..
Conopida se desface in buchetele mici, se spala si apoi se introduce peste zarzavat in oala care se completeaza cu apa necesara.
Se adauga sare si piper dupa gust si se lasa sa fiarba.
Cind toate legumele si zarzavatul este fiert , galbenusul se amesteca cu smantana si un polonic de ciorba. Dupa ce am stins facul sub ciorba , adaugam smantana cu galbenusul in ciorba.
Se poate acri cu zeama de lamaie, otet sau bors.
Deasupra se presara patrunjel verde tocat, se mai poate pune smantana in farfuria fiecaruia si se serveste cu ardei iute...

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii