Zarzavatul si legumele se toaca bucati medii .
Mai intai se pun la fiert radacinoasele (telina, ceapa, morcovii, postarnacul).Dupa 20 min de la primul clocot se adauga dovlecelul, cartofii, ardeii si rosiile si se lasa sa fiarba inca 25 min.
Se drege ciorba cu ulei, sare, piper si se presara verdeata deasupra.
Ciorba iese perfecta daca apa este inlocuita cu supa de oase si daca este si acrita cu lamaie sau corcoduse verzi iese divina.
Pofta buna!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii