autor:

lavinia

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorbita de legume

Autor: lavinia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lavinia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2015

Ingrediente
2 cepe, 2 morcovi, 1 postarnac, 1 telina mica, 2 cartofi, 1 mana fasole verde, 1 dovlecel, 3 rosii, 2 ardei grasi, patrunjel, ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Zarzavatul si legumele se toaca bucati medii .

Mai intai se pun la fiert radacinoasele (telina, ceapa, morcovii, postarnacul).Dupa 20 min de la primul clocot se adauga dovlecelul, cartofii, ardeii si rosiile si se lasa sa fiarba inca 25 min.

Se drege ciorba cu ulei, sare, piper si se presara verdeata deasupra.

Ciorba iese perfecta daca apa este inlocuita cu supa de oase si daca este si acrita cu lamaie sau corcoduse verzi iese divina.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
ciorbita de legume

ciorbita de legume

se curata dovlecelul,se taie cubulete,se toaca ceapa,se rad morcovii si se pun la inabusit intr-o

3 voturi    4 comentarii
30 min
Supe de legume
Ciorbita de legume cu smantana , reteta pentru o alimentatie sanatoasa

Ciorbita de legume cu smantana , reteta pentru o alimentatie sanatoasa

Cartofii se curata si se taie cubulete . Varza se taie fasii subtiri . Morcovul se curata si se taie

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de lavinia
Ecleruri

Ecleruri

Se fierbe apa impreuna cu uleiul si sarea 2-3 minute. Apoi se adauga faina treptat, amestecand continuu

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Mancare de praz cu masline

Mancare de praz cu masline

Ceapa, ardeiul , morcovul si postarnacul se toaca marunt si se rumenesc usor in ulei. Se adauga rosiile

5 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chec

Chec

Se bat albusurile spuma, cu un praf de sare si se amesteca cu 1/3 zahar. Separat se freaca galbenusurile

2 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta