Ciorbita de legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciorbita de legume

Ingrediente

  • 2 cepe;
  • 2 morcov;i
  • 1 postarnac;
  • 1 telina mica;
  • 2 cartofi;
  • 1 mana fasole verde;
  • 1 dovlecel;
  • 3 rosii;
  • 2 ardei grasi;
  • patrunjel;
  • ulei;
  • sare;
  • piper;

Mod de preparare

Zarzavatul si legumele se toaca bucati medii .

Mai intai se pun la fiert radacinoasele (telina, ceapa, morcovii, postarnacul).Dupa 20 min de la primul clocot se adauga dovlecelul, cartofii, ardeii si rosiile si se lasa sa fiarba inca 25 min.

Se drege ciorba cu ulei, sare, piper si se presara verdeata deasupra.

Ciorba iese perfecta daca apa este inlocuita cu supa de oase si daca este si acrita cu lamaie sau corcoduse verzi iese divina.

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure