autor:

Alice85

» » Mancaruri cu peste

Ciorbita de peste(enblanco)

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 25 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 25 iunie 2010

Ingrediente
*3-4 cartofi, *1 ardel verde, *1 ceapa, *2 rosii, *1 morcov, *3 catei de usturoi, *1 lamiie, *sare,ulei de masline, * 300 gr peste(puteti folosi pangasius,etc,eu am folosit merlucius)

Dificultate: Medie Timp: 45 min

14 voturi

Mod de preparare

*Curatam cartofii de coaja ,ii spalam,ii taiem in bucatele.
*Ardeiul ii scoatem cotorul il apalam si il lasam intreg
*Ceapa tot asa
*Usturoiul il curatam si il lasm si pe el intreg
*Morcovul il curatam,spalam si taiem in rondele.
*Rosiile le spalam,le taiem cotorul si le lasam intregi.
*Luama o oala o punem pe foc si adaugam toate cele de mai sus.
*Adaugam apa cit sa acopere cu doua degete mai sus.
*Cind a inceput sa fiarba ,luam spuma,adaugam sare si ulei si lasm sa fiarba cca 25-30 de minute.
Apoi scoatem:ardeiul,ceapa,rosiile si usturouil si le mixam
*Le adaugam impreuna cu pestele spalat si taiat bucatele.
*Lasam sa fiarba inca 5 minute,dupa care oprim focul.
*Servim .Lamiia o taiem in doua si fiecare isi adauga zeama de lamiie in farfurie pentru a o acri.
*Merge si cu o salata.
*Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de peste(enblanco)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestele trebuie curatat, spalat, iar capul si coada trebuie eliminate. Se taie pestele in doua pe

1 vot    1 comentariu
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Cod  cu smântânã - Bacalhau com Natas

Cod cu smântânã - Bacalhau com Natas

Portughezi sunt printre cei mai mari consumatori de cod, se zice cã existã 1001 de retete cu acest

2 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Johan Wolni (Bucatar sef) , 10 iunie 2017

    Folosiți, dacă se poate, pește proaspăt prins în țară și nu pangasius din vietnam.

  • Fara foto

    Mariana Voineagu , 16 august 2014

    imi place bun

  • Fara foto

    Citcauan Florin , 05 martie 2014

    gramaje nu ne-ati dat

    • Fara foto

      Proca Constanta , 29 noiembrie 2013

      Imi place

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 iulie 2012

      Tare buna si eu fac.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2010

      hai ma Rebeca ma lasi!!!

    • Fara foto

      rebeca p , 27 iunie 2010

      o ciorbica usoara f buna .apropo,nu se scrie ardel ci ardei.sa invatam sa ne folosim ''limba''in mod corect...multumesc

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

      Multumesc mult :)

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

      Arata foarte bine ciorbita ta. E foarte apetisanta.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 26 iunie 2010

      Foarte bunã!merge si cu macaroane mici si mult suc de lãmâie,yummy!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

      Foarte fina si eleganta!***** Super salata ta.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

      O ciorbite deosebita!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

45 min

14 voturi

Ingrediente

  • *3-4 cartofi
  • *1 ardel verde
  • *1 ceapa
  • *2 rosii
  • *1 morcov
  • *3 catei de usturoi
  • *1 lamiie
  • *sare,ulei de masline
  • * 300 gr peste(puteti folosi pangasius,etc,eu am folosit merlucius)

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

12 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

120 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

Johan Wolni (Bucatar sef)

Folosiți, dacă se poate, pește proaspăt prins în țară și nu pangasius din vietnam.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Hamsii crocante