autor:

Sidy

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorbita de praz cu iaurt

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 februarie 2010

Ingrediente
1 praz, 1 morcov, 1 radacina patrunjel, 1 felie telina, 1 rosie, 1 ceapa, 400 ml iaurt, 3 cartofi, frunze patrunjel, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

Prazul se spala bine si se taie rondele.
Morcovul se curata si se rade pe razatoarea cu gauri mici si se caleste putin in ulei,pina lasa o culoare portocalie.
Cartofii ii curatam si ii taiem cubulete.
Ceapa o curatim si o lasam intreaga.
Dupa ce morcovul s-a calit , adaugam ci celelalte legume si acoperim cu apa. Asezonam ciorba si lasam sa fiarba la foc mic pina sunt fierte toate legumele.
Stingem focul sub ciorba.
Iaurtul il amestecam bine cu doua polonice ciorba fierbinte, apoi rasturnam compozitia in ciorba si invartim.
Ciorba se serveste cu ardei iute.
Cine doreste poate adauga o lingura cu smantana , la servit, in farfurie.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de praz cu iaurt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de peste manastiresc

Bors de peste manastiresc

Mai intai pregatim legumele: ardeiul rosu si galben il spalam si il taiem cubulete. Ceapa o curatam,

2 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba

Ciorba "usoara " de pui

Se pune carnea la fiert in aprox.4 litri de apa, cu o lingura de vegeta. Se ia spuma, dupa care

31 voturi    11 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Cristina_Voinea

    Cristina_Voinea (Maestru bucatar) , 01 mai 2015

    Super reteta, usoara mai ales de toate. A iesit foarte buna :)

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 martie 2010

    Foarte buna!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010

    Delicioasa

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

64 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

227 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

24 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Cristina_Voinea (Maestru bucatar)

Super reteta, usoara mai ales de toate. A iesit foarte buna :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana