Usturoiul se taie marunt si se caleste in uleiul de masline pana ia o culoare aurie.
Iaurtul se mixeaza cu 1 cana de apa si faina si se adauga la usturoi.
Se potriveste de sare, se adauga marar tocat si leustean.
Cand supa fierbe , se adauga salata verde taiata mai marunt.Se amesteca mereu, pana salta a fiert.
Se drege cu smantana.
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii