Fasolea se pune la inmuiat de seara si i se schimba apa.
Zarzavatul se curata si se taie marunt. Legumele se spala si se taie marunt. Zarzavatul impreuna cu lafumele se pun intr-o oala , se adauga apa necesara, pasta de ardei, sare si piper si se lasa sa fiarba toate legumele si zarzavatul.
La sfarsit se adauga tarhonul si se mai lasa sa dea doua clocote.
Se serveste cu patrunjel verde tocat marunt, deasupra si cu o ceapa rosie taiata felii, langa...

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii