autor:

roxana deaconeasa

» » Sosuri

CIULAMA DE CIUPERCI

Autor: roxana deaconeasa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: roxana deaconeasa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Ingrediente
500 g ciuperci proaspete, 1 ceapa medie, 2 linguri faina, 4 linguri smantana, 1 cana de apa, sare dupa gust, 4 catei de usturoi, o legatura patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

16 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa fideluta si se pune la prajit, dupa ce a prins culoare maronie se adauga ciupercile taiate feliute , se adauga apa si se lasa sa fiarba 15 , intre timp se amesteca smantana cu faina si se pun peste ciuperci , se lasa sa mai fiarba 5 minute dupa care se adauga usturoiul pisat marunt si la final patrunjelul.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIULAMA DE CIUPERCI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Ciulama de ciuperci champignion cu pulpe de pui

Ciulama de ciuperci champignion cu pulpe de pui

Curatam copanelele de piele le taiem in doua si le punem la fiert in apa cu sare.Dupa ce le luam

9 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

Cartoful se pune la fiert cu putina sare. Ceapa se caleste pana devine aurie, apoi se scoate separat. In

14 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

    Ciulamaua de ciuperci este delicioasa si sanatoasa.Dar...ai grija de ceapa sa nu se arda ! Ea se caleste pina devine usor sticloasa nu maronie ( asta inseamna ca deja se arde)

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

    Cred ca este tare bun,dar ceapa daca o lasam sa se faca maronie,produsul finit o sa fie amar.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 iulie 2009

    Bun!

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

16 voturi

Ingrediente

  • 500 g ciuperci proaspete
  • 1 ceapa medie
  • 2 linguri faina
  • 4 linguri smantana
  • 1 cana de apa
  • sare dupa gust
  • 4 catei de usturoi
  • o legatura patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de roxana deaconeasa
FICATEI CU SOS DE ROSII

FICATEI CU SOS DE ROSII

Se fierb ficatei timp de 5 minute, intre timp se pun rosiile decojite si date pe razatoare impreuna

7 voturi    7 comentarii
20 min
Sosuri

Sidy (Chef de cuisine)

Ciulamaua de ciuperci este delicioasa si sanatoasa.Dar...ai grija de ceapa sa nu se arda ! Ea se caleste pina devine usor sticloasa nu maronie ( asta inseamna ca deja se arde)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Sos de rosii Provencale