autor:

roxana deaconeasa

» » Sosuri

CIULAMA DE CIUPERCI

Autor: roxana deaconeasa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: roxana deaconeasa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Ingrediente
500 g ciuperci proaspete, 1 ceapa medie, 2 linguri faina, 4 linguri smantana, 1 cana de apa, sare dupa gust, 4 catei de usturoi, o legatura patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

16 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa fideluta si se pune la prajit, dupa ce a prins culoare maronie se adauga ciupercile taiate feliute , se adauga apa si se lasa sa fiarba 15 , intre timp se amesteca smantana cu faina si se pun peste ciuperci , se lasa sa mai fiarba 5 minute dupa care se adauga usturoiul pisat marunt si la final patrunjelul.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIULAMA DE CIUPERCI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Pipotele se curata bine si se pun la fiert impreuna cu pieptul de pui in cca 1200ml de apa (sa ramana

14 voturi    7 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Ciulama de ciuperci la Doubletta

Ciulama de ciuperci la Doubletta

Se spala ciupercile si se taie felii. Se pun ciupercile astfel pregatite impreuna cu ceapa data pe

6 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

    Ciulamaua de ciuperci este delicioasa si sanatoasa.Dar...ai grija de ceapa sa nu se arda ! Ea se caleste pina devine usor sticloasa nu maronie ( asta inseamna ca deja se arde)

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

    Cred ca este tare bun,dar ceapa daca o lasam sa se faca maronie,produsul finit o sa fie amar.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 iulie 2009

    Bun!

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

16 voturi

Ingrediente

  • 500 g ciuperci proaspete
  • 1 ceapa medie
  • 2 linguri faina
  • 4 linguri smantana
  • 1 cana de apa
  • sare dupa gust
  • 4 catei de usturoi
  • o legatura patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de roxana deaconeasa
FICATEI CU SOS DE ROSII

FICATEI CU SOS DE ROSII

Se fierb ficatei timp de 5 minute, intre timp se pun rosiile decojite si date pe razatoare impreuna

7 voturi    7 comentarii
20 min
Sosuri

Sidy (Chef de cuisine)

Ciulamaua de ciuperci este delicioasa si sanatoasa.Dar...ai grija de ceapa sa nu se arda ! Ea se caleste pina devine usor sticloasa nu maronie ( asta inseamna ca deja se arde)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gogosari in sos pentru friptura