autor:

gheorghe irina

» » Sosuri

Ciulama de ciuperci

Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iulie 2009

Ingrediente
Pentru 4 portii:, 3 cutii de ciuperci la conserva sau 1kg de ciuperci prospete,, smantana,, lapte,, sare,, piper,, faina,, ulei,, patrunjel.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se spala, se curata si se calesc in ulei incins. Le caliti aproximativ 10 min apoi adaugati peste ele 500 de ml de lapte si lasati sa fiarba. Separat, dizolvati 1 lingurita de faina si adaugati peste ciuperci iar dupa ce ciulamaua este fiarta, adaugati 2 linguri de smantana si condimentati dupa gust. Puteti servi cu patrunjel verde deasupra si bineinteles cu mamaliguta.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

Cartoful se pune la fiert cu putina sare. Ceapa se caleste pana devine aurie, apoi se scoate separat. In

14 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
CIULAMA DE CIUPERCI

CIULAMA DE CIUPERCI

Ciupercile taiate felii subtiri se calesc cu impreuna cu putin morcov si telina in ulei incins.Dupa

21 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

    Si eu obisnuesc sa prepar ciulama cu ciuperci dar si cu carne de pasare este foarte gustoasa...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

    O bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 portii:
  • 3 cutii de ciuperci la conserva sau 1kg de ciuperci prospete,
  • smantana,
  • lapte,
  • sare,
  • piper,
  • faina,
  • ulei,
  • patrunjel.

Raporteaza reteta

Lia Maria (Chef de cuisine)

Si eu obisnuesc sa prepar ciulama cu ciuperci dar si cu carne de pasare este foarte gustoasa...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Sos de visine pentru friptura