autor:

gheorghe irina

» » Sosuri

Ciulama de ciuperci

Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iulie 2009

Ingrediente
Pentru 4 portii:, 3 cutii de ciuperci la conserva sau 1kg de ciuperci prospete,, smantana,, lapte,, sare,, piper,, faina,, ulei,, patrunjel.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se spala, se curata si se calesc in ulei incins. Le caliti aproximativ 10 min apoi adaugati peste ele 500 de ml de lapte si lasati sa fiarba. Separat, dizolvati 1 lingurita de faina si adaugati peste ciuperci iar dupa ce ciulamaua este fiarta, adaugati 2 linguri de smantana si condimentati dupa gust. Puteti servi cu patrunjel verde deasupra si bineinteles cu mamaliguta.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Ciulama de porumbei cu ciuperci proaspete

Ciulama de porumbei cu ciuperci proaspete

Se fierb porumbeii, cu zarzavatul spalat, lasat intreg, cu un praf de sare, la oala sub presiune. Se

1 vot    0 comentarii
50 min
Retete de Pasti
Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

Va place ciulamaua? Mie da…de orice soi! dar n-am mai pregatit-o de ani de zile, in special

0 voturi    3 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

    Si eu obisnuesc sa prepar ciulama cu ciuperci dar si cu carne de pasare este foarte gustoasa...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

    O bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 portii:
  • 3 cutii de ciuperci la conserva sau 1kg de ciuperci prospete,
  • smantana,
  • lapte,
  • sare,
  • piper,
  • faina,
  • ulei,
  • patrunjel.

Raporteaza reteta

Lia Maria (Chef de cuisine)

Si eu obisnuesc sa prepar ciulama cu ciuperci dar si cu carne de pasare este foarte gustoasa...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pesto de patrunjel Pesto de patrunjel

Patrunjelul se taie mai marunt si impreuna cu oregano taiat marunt, sare si uleiul de masline se dau la blender pana se obtine o pasta. Se

0 voturi    0 comentarii
15 min
Conserve si muraturi
Suc de rosii cu ardei kapia rosu Suc de rosii cu ardei kapia rosu

Rosiile bine spalate se taie feliute si se indeparteaza petele, cotoarele, oprind numai partea sanatoasa si coapta, apoi se dau prin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Maioneza dietetica