autor:

gheorghe irina

» » Sosuri

Ciulama de ciuperci

Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gheorghe irina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iulie 2009

Ingrediente
Pentru 4 portii:, 3 cutii de ciuperci la conserva sau 1kg de ciuperci prospete,, smantana,, lapte,, sare,, piper,, faina,, ulei,, patrunjel.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se spala, se curata si se calesc in ulei incins. Le caliti aproximativ 10 min apoi adaugati peste ele 500 de ml de lapte si lasati sa fiarba. Separat, dizolvati 1 lingurita de faina si adaugati peste ciuperci iar dupa ce ciulamaua este fiarta, adaugati 2 linguri de smantana si condimentati dupa gust. Puteti servi cu patrunjel verde deasupra si bineinteles cu mamaliguta.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciulama de ciuperci cu inimioare si pipote de pui si garnitura de mamaliguta

Ciulama de ciuperci cu inimioare si pipote de pui si garnitura de mamaliguta

Intr-o oala se pun la fiert pipotele si inimioarele de pui,se dau in fiert pana se aduna spuma,apoi

18 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

    Si eu obisnuesc sa prepar ciulama cu ciuperci dar si cu carne de pasare este foarte gustoasa...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

    O bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 portii:
  • 3 cutii de ciuperci la conserva sau 1kg de ciuperci prospete,
  • smantana,
  • lapte,
  • sare,
  • piper,
  • faina,
  • ulei,
  • patrunjel.

Raporteaza reteta

Lia Maria (Chef de cuisine)

Si eu obisnuesc sa prepar ciulama cu ciuperci dar si cu carne de pasare este foarte gustoasa...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Friptura de pui cu gomboti ( galuste)si sos vanatoresc