Ciulama de ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 portii:
  • 3 cutii de ciuperci la conserva sau 1kg de ciuperci prospete,
  • smantana,
  • lapte,
  • sare,
  • piper,
  • faina,
  • ulei,
  • patrunjel.

Mod de preparare

Ciupercile se spala, se curata si se calesc in ulei incins. Le caliti aproximativ 10 min apoi adaugati peste ele 500 de ml de lapte si lasati sa fiarba. Separat, dizolvati 1 lingurita de faina si adaugati peste ciuperci iar dupa ce ciulamaua este fiarta, adaugati 2 linguri de smantana si condimentati dupa gust. Puteti servi cu patrunjel verde deasupra si bineinteles cu mamaliguta.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor