Intr-o oala se pun la fiert pipotele si inimioarele de pui,se dau in fiert pana se aduna spuma,apoi se adauga morcovul taiat bucati maricele si cepele taiate in 4.Se mai adauga si cubul Maggi si se fierb bine cam 30-45 de minute.Cand sunt gata,se scurg bine si zeama lasata se strecoara si se pune deoparte. Intr-o tigaie caliti ciupercile scurse de zeama si cand sau rumenit adaugati si inimioarele si pipotele si mai calitile un pic.Dati deoparte si intr-o alta craticioara,preparati ciulamaua dupa care adaugati inimioarele,pipotele si ciupercile si mai lasati 2-3 minute sa fiarba.Opriti focul,adaugati mararul si partrunjelul tocat pe deasupra si doua trei feliute de morcovel taiat rondele pentru decor. Alaturat pune-ti ciulamaua si cu mare pofta treceti la treaba...sa va fie de bine!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii