Intr-o oala se pun la fiert pipotele si inimioarele de pui,se dau in fiert pana se aduna spuma,apoi se adauga morcovul taiat bucati maricele si cepele taiate in 4.Se mai adauga si cubul Maggi si se fierb bine cam 30-45 de minute.Cand sunt gata,se scurg bine si zeama lasata se strecoara si se pune deoparte. Intr-o tigaie caliti ciupercile scurse de zeama si cand sau rumenit adaugati si inimioarele si pipotele si mai calitile un pic.Dati deoparte si intr-o alta craticioara,preparati ciulamaua dupa care adaugati inimioarele,pipotele si ciupercile si mai lasati 2-3 minute sa fiarba.Opriti focul,adaugati mararul si partrunjelul tocat pe deasupra si doua trei feliute de morcovel taiat rondele pentru decor. Alaturat pune-ti ciulamaua si cu mare pofta treceti la treaba...sa va fie de bine!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii