Pieptul se taie bucatele si se pune la rumenit cu ciupercile si sarea (dupa gust). Uleiul se freaca la foc mic cu faina pana la omogenizare, apoi se adauga treptat smantana, apoi apa, frecandu-se rapid pana creste (subtire sau gros, dupa preferinte).
Se adauga pieptul cu ciupercile si patrunjelul. Se lasa la fiert 30 min amestecandu-se incet. Se da piper si sare dupa gust.
E foarte bun cu mamaliguta si un vin sec rosu. POFTA BUNA!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii