autor:

Fara foto

» » , , Aperitive, Mancaruri cu carne, Sosuri

CIULAMA de pui cu ciuperci si smantana

Autor: marius cristinel natarasu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marius cristinel natarasu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 ianuarie 2006

Ingrediente
2 buc piept pui, 2 cutii ciuperci, 300 g smantana, 3 linguri faina, sare, piper, ulei, patrunjel si apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

721 voturi

Mod de preparare

Pieptul se taie bucatele si se pune la rumenit cu ciupercile si sarea (dupa gust). Uleiul se freaca la foc mic cu faina pana la omogenizare, apoi se adauga treptat smantana, apoi apa, frecandu-se rapid pana creste (subtire sau gros, dupa preferinte).

Se adauga pieptul cu ciupercile si patrunjelul. Se lasa la fiert 30 min amestecandu-se incet. Se da piper si sare dupa gust.

E foarte bun cu mamaliguta si un vin sec rosu. POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "CIULAMA de pui cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Mujdei de usturoi

Mujdei de usturoi

Usturoiul se curata si se zdrobeste, se pune intr-un castronel si se freaca bine cu sare si ulei,

5 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri
Pui cu sos garam masala

Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Paula Paula Rosca , 24 mai 2014

    acus o fac

  • Fara foto

    valentin , 01 iunie 2013

    Acum este pe foc. Pana acum promite

  • Fara foto

    andrei maria , 21 aprilie 2010

    Este f gustoasa!

    • Fara foto

      sim , 26 februarie 2010

      foatre bun de tot

    • Fara foto

      lara , 05 ianuarie 2010

      yammmyyy ce bine suna azi fac si eu :D clarrrrrr

    • Fara foto

      irina , 28 noiembrie 2009

      f bun

    • Fara foto

      gioni4you , 04 octombrie 2009

      la mn sa taiat si nu stiu dc

    • Fara foto

      g alina g , 27 iulie 2009

      A iesit foarte buna, numai ca nu am pus 2 cutii de ciuperci si un singur piept de pui (2 sunt prea multi).

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

721 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

valentin

Acum este pe foc. Pana acum promite

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Sos ALL-I-OLI
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide