autor:

Fara foto

» » Supe de carne

ciulama de rinichi

Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2008

Ingrediente
1200 kg rinichi de porc,150 ml ulei ,50 g unt, g faina,200 g morcov, g telina(radacina),200 g ceapa, g malai,40 g sare, l supa de oase,10 g otet

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Rinichii se spala ,se taie longitudinal,se inlatura capsula ,se tin 30 min in apa rece cu otet,se oparesc ,se spala cu apa rece si se taie cuburi mici.Faina si malaiul se cern;morcovii ,ceapa si telina se curata ,se spala si se cresteaza.ase fierb rinichii in apa circa 1 ora in 2 l apa cu sare;se spumeaza ,se adauga ceapa,morcovi si telina.Faina dizolvata in 300 g de supa de oase rece se adauga in ulei incalzit,impreuna cu cantitatea de supa ramasa,amestecand continuu,pt a nu se forma aglomerari.Se adauga bucatile de rinichi si se continua fierberea circa 15-30 min .Untul taiat in bucati mici se aseaza deasupra ,pt a impiedica formarea crustei.Mamaliguta se prepara din malai ,sare si circa 2,5 l apa.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciulama de rinichi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa crema Exotic International

Supa crema Exotic International

Se pune la fiert carnea de pui in 2 litri de apa rece cu putina sare si concentratul de pui. Se adauga

27 voturi    12 comentarii
1h 30 min
Supe de carne
Ciorba cu carne de vita

Ciorba cu carne de vita

Carnita o spalam ,curatam si o taiem cubulete,apoi o punem la fiert intr-o oala mare cu apa si sare,o

52 voturi    8 comentarii
2h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1200 kg rinichi de porc,150 ml ulei ,50 g unt, g faina,200 g morcov, g telina(radacina),200 g ceapa, g malai,40 g sare, l supa de oase,10 g otet

Raporteaza reteta

Retete
de andreea loreley
"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

Tai jeleurile cubulete,dai biscuitii prin masina de tocat,apoi le amesteci cu gemul,nuca cocos alba

1 vot    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
acadele cu parmezan

acadele cu parmezan

Se aseaza stiksuri in tava in care am pus hartie de copt,se pune cascaval ra la capatul stiksului,se

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
bulz

bulz

Mamaliga se fierbe ,mai groasa,se modeleaza ,cu mainileumede de zer,cuprinzand in interior branza

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
builabesa Marsilia