Taiem ceapa marunt si o punem la calit. Dupa ce a devenit sticloasa adaugam si ciupercutele pe care le acoperim lasand capacul putin deschis. Ele se vor face in suc propriu, iar cand acesta a scazut completam din nou cu apa sa fie bine acoperite.
Dupa ce am pus apa lasam oala fara capac si aducem la fierbere. Lasam sa fiarba incet cam 10 min pana mai scade putin din apa. In acest timp amestecam cele 2 linguri de faina cu smantana si, cand zeama a mai scazut, adaugam acest amestec.
Lasam sa mai fiarba 5 min. Ca si completare, cand punem amestecul de faina este momentul sa punem sare si piper dupa gustul fiecaruia. dupa cele 5 minute punem usturoiul pisat impreuna cu patrunjelul taiat. Amestecam, lasam 1-2 minute si inchidem focul.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii