Se fierb ciupercile 30 min in 1/2 litri de apa clocotita(in care se pot adauga sare, o foaie de dafin si 50 ml vin). Se strecoara si se lasa la racit. Maioneza se amesreca cu smintina, se aduga sare si mustar (dupa gust). Pentru aroma se foloseste frunze de marar si patrunjel, taiat marunt. Se amesteca cu ciupercile bine scurs.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii