autor:

Truedelights

» » Salate

Ciuperci cu maioneza si porumb

Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 aprilie 2010

Ingrediente
250 g ciuperci proaspete, 200 g porumb fiert, din conserva, maioneza ( 2 galbenusuri), marar, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Se fierb ciupercile in apa cu sare si cateva picaturi de lamaie (ca sa nu se innegresca), timp de 20min.
Dupa ce au fiert ,se scurg de apa si se lasa sa se raceasca, apoi se toaca marunt.

Maioneza o facem din 2 galbenusuri ( unul fiert si unul crud) , 200 ml ulei , o lingurita cu mustar, zeama de lamaie si sare dupa gust.

Amestecam ciupercile cu maioneza, porumbul si mararul tocat marunt.Potrivim de sare si piper.

Eu am lasat-o asa, dar se mai pot adauga 2 linguri cu smantana si usturoi pisat.
Se pot folosi si ciuperci din conserva.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu maioneza si porumb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de vinete

Salata de vinete

1. Se sterg vinetele si se aseaza la foc deschis, pe flacara, pe gratarul pentru legume. 2. Se intorc

12 voturi    9 comentarii
2h
Salate de legume
Salata de vinete cu ciuperci si ardei copt

Salata de vinete cu ciuperci si ardei copt

Decongelam vinetele si le scurgem bine. Curatam ceapa si o tocam solzisori mici. Scurgem

15 voturi    5 comentarii
30 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Anca Falevici , 13 februarie 2014

    yammmy

  • Fara foto

    Stela Nastase , 19 mai 2013

    yammmy

  • Fara foto

    Ana Andone , 19 mai 2013

    foarte gustoasa si simpla!

    • Fara foto

      Moraru Cathy , 19 mai 2013

      Eu as inlocui maioneza see you un sos de iaurt deoarece cele 200 ml de ulei ma sperie de-a dreptul.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      Pe placul meu ingredientele, cred ca e f. buna!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Apetisanta !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

11 voturi

Ingrediente

  • 250 g ciuperci proaspete
  • 200 g porumb fiert
  • din conserva
  • maioneza ( 2 galbenusuri)
  • marar
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de Truedelights
Ratza pe varza

Ratza pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piersici

Piersici

Se amesteca bine zaharul cu uleiul , apoi se adauga restul ingredientelor si rezulta o coca moale

12 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Bombite cu visine

Bombite cu visine

Se pun pe foc apa cu zaharul si cacaua si se dau in clocot. Se lasa sa se raceasca. Biscuitii se

15 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Pe placul meu ingredientele, cred ca e f. buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari umpluti cu varza Gogosari umpluti cu varza

Varza verde si cea rosie, le spalati, le scuturati bine de apa. O taiati fideluta. Morcovii ii decojiti, ii dati pe razatoarea mare. Amestecati

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Vinete calite - baza pentru diverse preparate Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Bucate la borcan
Salata dietetica