Se curata ciupercile, se spala si se sterg, se fierb in apa cu ulei sau unt timp de 15 minute. Apoi se amesteca cu ceapa calita taiata marunt si cu sfecla taiata felii si fiarta. Inainte sa se puna la fiert, ciupercile se dau cu zeama de lamiie sa nu oxideze. Se pune deasupra otet piper delikat. Se serveste de la frigider.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii