Ciuperci cu sfecla si usturoi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci
  • zeama de la 1 lamaie
  • 2-3 sfecle mici
  • 2 linguri ulei
  • otet
  • piper
  • delikat
  • 200 gr. ceapa.

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se spala si se sterg, se fierb in apa cu ulei sau unt timp de 15 minute. Apoi se amesteca cu ceapa calita taiata marunt si cu sfecla taiata felii si fiarta. Inainte sa se puna la fiert, ciupercile se dau cu zeama de lamiie sa nu oxideze. Se pune deasupra otet piper delikat. Se serveste de la frigider.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Intr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.

Supa crema de ciuperci
Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise