autor:

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

ciuperci cu smantana

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
-1/2 kg ciuperci, -300 g smantana, -patrunjel verde tocat, -1/2 pahar suc de rosii, -1 ceapa, -1 lingurita suc de lamaie, 1/2 paharel de vin, -3-4 linguri ulei sau 50 g unt, -1 lingurita faina, -2 oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Se spala ciupercile, nu se curata de pielita, se taie in felii, se pun in cratita, cu ceapa tocata si unt, sa se inmoaie, pe foc mic, in zeama lor. Cand a scazut apa lasata de ciuperci, se adauga vinul, sucul de rosii, sare, piper, patrunjel verde tocat si se introduce cratita in cuptor, sa fiarba ciupercile. Cand vinul a scazut, se adauga smantana amestecata cu doua galbenusuri si zeama de lamaie, se lasa sa mai dea in doua-trei clocote si se servesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciuperci cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci cu sos de smantana

Ciuperci cu sos de smantana

Ciupercile le spalam si le taiem felii, ceapa o taiem marunt sau felii si usturoiul il zdrobim, le

2 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Escalop de vita cu sos de smantana si ciuperci

Escalop de vita cu sos de smantana si ciuperci

Luam carnea si o taiem in felii groase de 7-8 mm, apoi, cu ajutorul unui batator de carne o batem

8 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    O bunatate !

  • alessa , 16 mai 2010

    sunt foarte bune retetele felicitari

Dificultate

Redusa

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • -1/2 kg ciuperci
  • -300 g smantana
  • -patrunjel verde tocat
  • -1/2 pahar suc de rosii
  • -1 ceapa
  • -1 lingurita suc de lamaie
  • 1/2 paharel de vin
  • -3-4 linguri ulei sau 50 g unt
  • -1 lingurita faina
  • -2 oua

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Ardei rosu umplut cu cus-cus si carne tocata de curcan