autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci cu smantana

Autor: nicoleta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicoleta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2010

Ingrediente
500 g ciuperci, 1 ceapa mare, 1 lingura de faina, 250 g smantana

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala si se curata ciupercile. Se taie marunt si se pun la calit in ulei. Ceapa se da pe razatoarea si se adauga putin mai tarziu in cratita in care se afla deja ciupercile. Calirea se face pana cand ciupercile se inmoaie.



Se adauga sare dupa gust, o lingura de faina, smantana, apoi o ceasca mica de apa (100 ml ) si se amesteca.

Se lasa pe foc timp de 10 minute cu focul foarte slab. Se servesc calde
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Escalop de vita cu sos de smantana si ciuperci

Escalop de vita cu sos de smantana si ciuperci

Luam carnea si o taiem in felii groase de 7-8 mm, apoi, cu ajutorul unui batator de carne o batem

7 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Sosuri
Piept de Pui cu ciuperci si sos de smantana

Piept de Pui cu ciuperci si sos de smantana

Piepti de pui se spala se taie in jumatate se cresteaza si se pune in wok la foc mediu pentru a se

19 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Ghiveci cu oua