autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci cu smantana

Autor: nicoleta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicoleta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2010

Ingrediente
500 g ciuperci, 1 ceapa mare, 1 lingura de faina, 250 g smantana

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala si se curata ciupercile. Se taie marunt si se pun la calit in ulei. Ceapa se da pe razatoarea si se adauga putin mai tarziu in cratita in care se afla deja ciupercile. Calirea se face pana cand ciupercile se inmoaie.



Se adauga sare dupa gust, o lingura de faina, smantana, apoi o ceasca mica de apa (100 ml ) si se amesteca.

Se lasa pe foc timp de 10 minute cu focul foarte slab. Se servesc calde
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

Se taie pieptul de pui in bucatele mai mici, se condimenteaza si se prajeste pe intr-o tigaie bine

10 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri
Clatite cu ciuperci si smantana

Clatite cu ciuperci si smantana

Clatitele: Bateti bine ouale cu sarea si oregano, adaugati uleiul, apa (aprox 600 ml) si faina

5 voturi    2 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Cartofi copti cu camembert si mac