Se spala si se curata ciupercile. Se taie marunt si se pun la calit in ulei. Ceapa se da pe razatoarea si se adauga putin mai tarziu in cratita in care se afla deja ciupercile. Calirea se face pana cand ciupercile se inmoaie.
Se adauga sare dupa gust, o lingura de faina, smantana, apoi o ceasca mica de apa (100 ml ) si se amesteca.
Se lasa pe foc timp de 10 minute cu focul foarte slab. Se servesc calde

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii