Ciuperci cu unt si marar la gratar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Ciuperci cu unt si marar la gratar

Ingrediente

  • 500 g ciuperci albe si brune;
  • o legatura de marar verde;
  • 2-3 linguri de unt;
  • 100 g branza de capra;

Mod de preparare

Se spală bine ciupercile si se taie codiţele, care se toacă mărunt. Se amestecă untul cu codiţele ciupercilor şi mărarul taiat mărunt şi se omogenizeaza compozitia.

Se umplu pălăriile ciupercilor cu acest amestec şi se pun pe gratarul incins.Când sunt pe jumătate făcute, se pune deasupra fiecărei pălării câte o feliuţă de brânză de capră si se lasa pe gratar pana se topeste.

Se servesc calde alaturi de carne la gratar si salata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce cu miere

Turta dulce cu miere

Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....

Turta dulce cu miere
Faguri deliciosi

Faguri deliciosi

Reteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.

Faguri deliciosi
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptor

Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptor

De Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.

Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptor
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise