Reteta postata pe: 21 mai 2016
Ingrediente
500 g ciuperci albe si brune, o legatura de marar verde, 2-3 linguri de unt, 100 g branza de capra
Dificultate: Medie | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se spală bine ciupercile si se taie codiţele, care se toacă mărunt. Se amestecă untul cu codiţele ciupercilor şi mărarul taiat mărunt şi se omogenizeaza compozitia.
Se umplu pălăriile ciupercilor cu acest amestec şi se pun pe gratarul incins.Când sunt pe jumătate făcute, se pune deasupra fiecărei pălării câte o feliuţă de brânză de capră si se lasa pe gratar pana se topeste.
Se servesc calde alaturi de carne la gratar si salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu unt si marar la gratar" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete la gratar
Din toate ciupercile le alegem pe cele mai frumoase si taiem din ele, pe lung, cate 10-15 feliute
0 voturi
0 comentarii
30 min
Speli vanata,rosiile si deovlecelul,cureti ardeii grasi,ciupercile si cepele,apoi tai vanata si dovlecelul
5 voturi
2 comentarii
2h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate