Intr-o tigaie se pun 3 linguri cu ulei si se calesc ceapa si usturoiul tocate marunt.Cand ceapa incepe sa prinda culoare,se adauga ciupercile spalate si taiate in bucatele nu foarte mici.Se lasa la foc mic pana se elimina apa pe care o lasa.Se adauga patrunjelul tocat,vinul si supa de pui.Se amesteca cca 10min la foc mic pana se evapora aproape tot lichidul.Se stropesc ciupercile cu cateva picaturi de otet si se adauga ouale la suprafata;cu grija sa nu se sparga.Se condimenteaza cu sare si piper,se acopera cu un capac si se lasa pe foc pana se intaresc ouale(dupa plac).Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii