autor:

anuta

» » Aperitive cu carne

Ciuperci jambonate

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 februarie 2016

Ingrediente
12 ciuperci mari Champignion,un piept de pu dezosat,fara piele,potrivit de mare,200 g costita afumata,12 fasii de jambon afumat,100 ml ulei de masline,sare,piper,condmente pui, cepe rosii,un ardei galben,un ardei verde,12 oua de prepelita,o legatura de marar verde

Dificultate: Medie Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Se curata ciupercile ,se indeparteaza piciorusele,se spala ,se scurg.
Se taie pieptul fasii subtiri apoi se taie in cubulee mici,la fel si costita afumata,se taie ceapa marunt apoi ardeiulsi rosiile se maruntesc.Se incinge un pic de ulei apoi calim un pic costita maruntita,ceapa,adaugam pieptul de pui,ardeiul si la urma rosiile.Se calesc bine apoi potrivim de sare si piper,cndimentam cu plante aromatice.se da de pe foc apoi adaugam mararul taiat fin.
Fiecare palariutade ciuperca se unge cu un pic de ulei de masline,se sareaza si se aseaza cu adaincitura in sus intr-o tava apoi se dau 15-20 de minute la cuptor sa se coaca un pic.
Se scot palariile dn cuptor,se lasa sa se raceasca un pic apoi fiercare se infasoara in cate o faie de jambon afumat care se prinde la capat cu o jumatate de scobitoare din bambus care se scoate cand se servec ciupercutele.Se pune in fiecare palariuta cate o lingura de umplutura din tigaie.Umplutura din fiecare palariuta se leaga cu cate un ou de prepelita,spart deasupra umpluturii.Se da la cuptor pana ce se incheaga oul de prepelita.Se pot servi calde dar si reci,sunt delicioase!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci jambonate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftelute cu maioneza si ceapa

Piftelute cu maioneza si ceapa

Dau pe robot carnea, costita, painea,ceapa,pesmetul,condimentele, ouale. Modelez bile pe care le

13 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Suberec dietetic

Suberec dietetic

Framanta un aluat din apa calda, sare, zahar adaugandu-se treptat faina si se framanta foarte

30 voturi    10 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • 12 ciuperci mari Champignion,un piept de pu dezosat,fara piele,potrivit de mare,200 g costita afumata,12 fasii de jambon afumat,100 ml ulei de masline,sare,piper,condmente pui, cepe rosii,un ardei galben,un ardei verde,12 oua de prepelita,o legatura de marar verde

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Briose aperitiv