autor:

FLORINEL

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci la cuptor

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
-Ciuperci de sera sau conserva, -Patrunjel, -Unt -o lingurita, -Sare, -Piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se taie cozile marunt
Se toaca patrunjelul, se amesteca cu coditele de ciuperci tocate, se condimenteaza cu sare si piper- dupa gust.
Palariile de ciuperci se umplu cu amestecul rezultat. Se adauga peste fiecare ciuperca un varf de cutit de unt.Se aseaza ciupercile intr-o tava unsa cu ulei si se baga la cuptor.
Se tin cca 15-20 minute.
Se pot servi calde sau reci, ca garnitura la fripturi sau ca aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
pulpe de pui la cuptor,cu orez si ciuperci

pulpe de pui la cuptor,cu orez si ciuperci

Spalam pulpele si le asezam pe patul de legume.Le stropim cu uleiul,adaugam condimente,apa si lasam

6 voturi    3 comentarii
50h
Mancaruri cu carne
Ciuperci champignon la cuptor

Ciuperci champignon la cuptor

Se spala ciupercile, se inlatura cozile si se curata primul invelis. Muschiuletul, cascavalul

15 voturi    9 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • -Ciuperci de sera sau conserva
  • -Patrunjel
  • -Unt -o lingurita
  • -Sare
  • -Piper

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tarta cu dovlecel si branza Tarta cu dovlecel si branza

Faina, sarea, oul si untul taiat bucatele se pun intr-un castron si se amesteca cu mana pana cand se obtine un aluat omogen, care se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa

Este o reteta din Bucovina, cei ce au mancat asa ceva, nici pana acuma nu au uitat gustul si aroma deosebita. Se poate gati, fie la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Orez cu pui si legume