Ciupercile se curata, se spala bine si daca sunt mai mari se taie felii apoi se pun in tigaie fara a mai pune nimic altceva alaturi. Se scurge mereu zeama pe care o lasa ciupercile in tigaie dupa care se adauga uleiul, ceapa taiata rondele si usturoiul pisat.Se calesc toate impreuna, apoi se adauga rozmarin maruntit atat cat se poate lua intre doua degete, sare, piper si rosiile in bulion si se lasa sa scada putin . Dupa 15 minute se stinge focul si se adauga patrunjelul tocat marunt.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii