autor:

Piri Piri e Canela

» » , Aperitive, Aperitive

Ciuperci Paris umplute

Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 mai 2011

Ingrediente
16 ciuperci Paris, 1 pâine albã feliatã, 1 ceapã, 2 cãtei de usturoi, 1 dl de ulei de mãsline, 1 chouriço ( cârnat), pãtrunjel, salvie, sare, piper, Decor, rosii, ardei si portocalã

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

8 voturi

Mod de preparare

Este un aperitiv care ia foarte putin timp, l-am pregãtit pânã a fãcut sotul un grãtar afarã :)

1)Se curãtã ciupercile de impuritãti si li se îndepãrteazã piciorusele.

2) Ceapa si usturoiul tocate mãrunt, se cãlesc în jumãtate din cantitatea de ulei de mãsline ( cca. 5 linguri).
Adaugã cârnatul tocat mãrunt si pãtrunjelul tocat.
Amestecã bine si condimenteazã.

3)Taie cojile de la feliile de pâine si aseazã-le într-o tavã , peste hârtie de copt.

4)Umple ciupercile si aseazã una în mijlocul fiecãrei feli de pâine.
Pune putinã rosie si ardei tocat, stropeste cu restul de ulei de mãsline si dã la cuptor, la 200ºC am pus eu la nivelul toast cca. 5 min.

Se servesc imediat!

Poftã bunã :)

1 portie = 190 kcal
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci Paris umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chiftele de cartofi cu soia si branza

Chiftele de cartofi cu soia si branza

Cartofii se curata,spala si se razuiesc prin razatoarea mica apoi se storc si se pun intr-un vas

9 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Curățăm si apoi spălăm ciupercile. Codiţele le desprindem şi le tăiem cubuleţe. Ceapa

2 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
219.99 lei
175.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 18 mai 2011

    Delicioase ! yumi,yumi...

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 mai 2011

    Cat de aromate si ce frumoase ti-au iesit!***** Mmmmmmmmmmmmmmmm.....

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

8 voturi

Ingrediente

  • 16 ciuperci Paris
  • 1 pâine albã feliatã
  • 1 ceapã
  • 2 cãtei de usturoi
  • 1 dl de ulei de mãsline
  • 1 chouriço ( cârnat)
  • pãtrunjel
  • salvie
  • sare
  • piper
  • Decor
  • rosii
  • ardei si portocalã

Raporteaza reteta

Retete
de Piri Piri e Canela
Rulouri de jambon afumat cu spanac

Rulouri de jambon afumat cu spanac

1) Se fierbe spanacul, se scurge. Separat se caleste usturoiul taiat marunt in unt se adauga painea

3 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Tort de ciocolata cu nuci si stafide

Tort de ciocolata cu nuci si stafide

1)Se bate bine untul cu zaharul si coaja de lamaie.Se adauga galbenusele pe rand,se bat albusele

4 voturi    3 comentarii
50 min
Torturi
Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

1)Se face mujdei din jumate capatana de usturoi pisat cu sare,piper,boia,ierburi,ulei de masline.Se

6 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Lia Maria (Chef de cuisine)

Delicioase ! yumi,yumi...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Ciuperci cu maioneza