Este un aperitiv care ia foarte putin timp, l-am pregãtit pânã a fãcut sotul un grãtar afarã :)
1)Se curãtã ciupercile de impuritãti si li se îndepãrteazã piciorusele.
2) Ceapa si usturoiul tocate mãrunt, se cãlesc în jumãtate din cantitatea de ulei de mãsline ( cca. 5 linguri).
Adaugã cârnatul tocat mãrunt si pãtrunjelul tocat.
Amestecã bine si condimenteazã.
3)Taie cojile de la feliile de pâine si aseazã-le într-o tavã , peste hârtie de copt.
4)Umple ciupercile si aseazã una în mijlocul fiecãrei feli de pâine.
Pune putinã rosie si ardei tocat, stropeste cu restul de ulei de mãsline si dã la cuptor, la 200ºC am pus eu la nivelul toast cca. 5 min.
Se servesc imediat!
Poftã bunã :)
1 portie = 190 kcal

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii