Ciuperci pleurotus

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci pleurotus

Ingrediente

  • 600 g ciuperci pleurotus(se pot folosi si alte ciuperci, dar sa fie proaspete nu de la conserva)
  • 100 ml ulei de măsline
  • 2 linguri coniac (sau altă tărie)
  • mărar, pătrunjel, usturoi, piper, sare, cimbru, foi de dafin
  • 10 măsline
  • 2-3 castraveţi muraţi

Mod de preparare

Se taie ciupercile şi usturoiul fâşii. Se amestecă cu uleiul, coniacul şi toate condimentele şi se dau la cuptor aproximativ 40 de minute. Când sunt aproape gata se adaugă măslinele şi castraveţii taiaţi şi se mai dau la cuptor înca 10 minute. Se servesc reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise