Ciuperci pleurotus

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci pleurotus

Ingrediente

  • 600 g ciuperci pleurotus(se pot folosi si alte ciuperci, dar sa fie proaspete nu de la conserva)
  • 100 ml ulei de măsline
  • 2 linguri coniac (sau altă tărie)
  • mărar, pătrunjel, usturoi, piper, sare, cimbru, foi de dafin
  • 10 măsline
  • 2-3 castraveţi muraţi

Mod de preparare

Se taie ciupercile şi usturoiul fâşii. Se amestecă cu uleiul, coniacul şi toate condimentele şi se dau la cuptor aproximativ 40 de minute. Când sunt aproape gata se adaugă măslinele şi castraveţii taiaţi şi se mai dau la cuptor înca 10 minute. Se servesc reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pudra de rosii

Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Pudra de rosii
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...

Placinta frageda cu dovleac si nuca
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta