autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

ciuperci umplute cu carne de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
ciuperci, carne de porc, ulei, faina, ceapa, orez, sare, piper, patrunjel verde, smantana, boia de ardei dulce

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in 100 ml de ulei si 50 ml de apa. Se amesteca cu carnea tocata, coditele de ciuperci tocate, sare, piper, patrunjelul verde si se continua inabusirea. Se adauga orezul si se omogenizeaza compozitia . Cu aceasta se umplu ciupercile, care se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se introduc la cuptor 30 min. Se face un sos din 100 ml de ulei, faina dizolvata in 100 ml de apa rece, boia, sare si smantana. Aceasta se toarna peste ciuperci.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciuperci umplute cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale cu jambon afumat

Sarmale cu jambon afumat

Taiati jambonul bucati (dupa ce ati indepartat soriciul) si tocati-l, apoi amestecati cu carnea tocata.

12 voturi    10 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Rulouri de pui cu piure de cartofi dulci

Rulouri de pui cu piure de cartofi dulci

Mod de preparare piure de cartofi dulci: Curata cartofii si taie-i bucati mari,egale.Pune-i intr-o

7 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Piept de pui umplut