1.Se curata spanacul,oprind numai frunzele care se spala in mai multe apre reci apoi se dau in cateva clocote in apa fiarta.se scurg de apa fiarta si se trec sub jet de apa rece.Se pun in sita la scurs.
Se taie ardeiul cubulete fine,usturoiul se feliaza,costita se taie cubulete.
Se incinge un strop de ulei de masline apoi se caleste ardeiul si costita,se adauga usturoiul feliat si spanacul scurs bine.Se sareaza dupa gust.
2.Palariutele ciupercilor se spala si se scurg bine apoi se umple fiecare palarie cu cate o lingura de umplutura de spanac,se decoreaza cu o feliuta de mozzarella,jumatate de rosioara chery si o frunzulita de busuioc.
Se aseaza una langa alta intr-o tavita in care am pus ulei de masline,vinul si un paharel de apa rece.Se da la cuptorul preincalzit cca.20-30 min.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii