Ciuperci umplute cu spanac

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Ciuperci umplute cu spanac

Ingrediente

  • 6-8 ciuperci cu palarie mare
  • 500 g spanac verde
  • 2-3 catei de usturoi
  • un ardei rosu
  • 100 g costita afumata
  • 5 rosioare chery
  • 75 g mozzarella
  • cateva frunzulite busuioc
  • sare
  • ulei de masline
  • 50 ml vin alb sec(un paharel)

Mod de preparare

1.Se curata spanacul,oprind numai frunzele care se spala in mai multe apre reci apoi se dau in cateva clocote in apa fiarta.se scurg de apa fiarta si se trec sub jet de apa rece.Se pun in sita la scurs.

Se taie ardeiul cubulete fine,usturoiul se feliaza,costita se taie cubulete.

Se incinge un strop de ulei de masline apoi se caleste ardeiul si costita,se adauga usturoiul feliat si spanacul scurs bine.Se sareaza dupa gust.

2.Palariutele ciupercilor se spala si se scurg bine apoi se umple fiecare palarie cu cate o lingura de umplutura de spanac,se decoreaza cu o feliuta de mozzarella,jumatate de rosioara chery si o frunzulita de busuioc.

Se aseaza una langa alta intr-o tavita in care am pus ulei de masline,vinul si un paharel de apa rece.Se da la cuptorul preincalzit cca.20-30 min.

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura