autor:

Iuli.eu

» » Retete la gratar

Ciupercute cu cascaval fripte pe gratar

Autor: Iuli.eu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Iuli.eu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iulie 2011

Ingrediente
10-12 ciuperci proaspete mari, 50-100g cașcaval, 4-6 fire de pătrunjel sau mărar, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se curata bine ciupercile, si in functie de preferinta se indeparteaza invelisul exterior al acestora.

Se scot coditele de la ciuperci si in gaurile ramase se adauga cascaval feliat foarte subtire, sau chiar ras.

Deasupra cascavalului se pun caterva frunze de verdeata (marar sau patrunjel)

Ciupercutele se frig pe gratar 5-10 minute pana cand cascavalul se topeste si ciupercuta se inmoaie.

Merita sa le incercati, sunt simplu de realizat si sunt foarte gustoase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute cu cascaval fripte pe gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete la gratar
Antricot de Vita Maturat si Aromatizat pe Pat de Taitei de Cartofi

Antricot de Vita Maturat si Aromatizat pe Pat de Taitei de Cartofi

Se incep pregatirile pt preparare pe rand,intai cu aromatizarea carnii care necesita 3 ore de stat

2 voturi    5 comentarii
3h 30 min
Retete la gratar
Mici de casa

Mici de casa

Cu ajutorul unui robot de bucatari mixati carnea de vita si porc adaugand supa putin cate putin,

6 voturi    0 comentarii
15h
Retete la gratar

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2012

    Tare mult imi plac ciupercile! Chiar in seara asta am mancat, facute la gratar, dar simple, fara niciun adaos.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 10-12 ciuperci proaspete mari
  • 50-100g cașcaval
  • 4-6 fire de pătrunjel sau mărar
  • sare

Raporteaza reteta

Alexandrina

Alexandrina (Chef de cuisine)

Tare mult imi plac ciupercile! Chiar in seara asta am mancat, facute la gratar, dar simple, fara niciun adaos.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete la gratar

Piept la gratar cu legume Piept la gratar cu legume

Pieptul dezosat, feliat, se pune intr-un bol, se amesteca bine cu sare, piper, condimente pentru gratar, ulei de masline si 1 lingura

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Peste condimentat la gratar Peste condimentat la gratar

Pestele se decongeleaza, se spala, se curata, iar dupa scurgere, se sterge bine cu servetele de bucatarie, sa eliminam apa care ar putea

2 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Mici de casa