autor:

Iuli.eu

» » Retete la gratar

Ciupercute cu cascaval fripte pe gratar

Autor: Iuli.eu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Iuli.eu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iulie 2011

Ingrediente
10-12 ciuperci proaspete mari, 50-100g cașcaval, 4-6 fire de pătrunjel sau mărar, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se curata bine ciupercile, si in functie de preferinta se indeparteaza invelisul exterior al acestora.

Se scot coditele de la ciuperci si in gaurile ramase se adauga cascaval feliat foarte subtire, sau chiar ras.

Deasupra cascavalului se pun caterva frunze de verdeata (marar sau patrunjel)

Ciupercutele se frig pe gratar 5-10 minute pana cand cascavalul se topeste si ciupercuta se inmoaie.

Merita sa le incercati, sunt simplu de realizat si sunt foarte gustoase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute cu cascaval fripte pe gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete la gratar
Ceafa la gratar cu legume

Ceafa la gratar cu legume

Feliile de carne se ung cu ulei si cu mirodeniile preferate, eu am pus boia dulce, cimbru, sare si

1 vot    1 comentariu
1h 20 min
Retete la gratar
Gratar cu garnitura de cartofi copti

Gratar cu garnitura de cartofi copti

Se fierb cativa cartofi in coaja, intr-o oala cu apa si putina sare. Cand sunt gata, se curata cu

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Retete la gratar

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2012

    Tare mult imi plac ciupercile! Chiar in seara asta am mancat, facute la gratar, dar simple, fara niciun adaos.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 10-12 ciuperci proaspete mari
  • 50-100g cașcaval
  • 4-6 fire de pătrunjel sau mărar
  • sare

Raporteaza reteta

Alexandrina

Alexandrina (Chef de cuisine)

Tare mult imi plac ciupercile! Chiar in seara asta am mancat, facute la gratar, dar simple, fara niciun adaos.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete la gratar

Pui la gratar cu garnitura de brocoli si conopida Pui la gratar cu garnitura de brocoli si conopida

Intr-un bol, se pune pieptul curatat, spalat, feliat, apoi taiat in bucati mai mici; se adauga sare si piper dupa gust, oregano, zeama

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Piept la gratar cu legume Piept la gratar cu legume

Pieptul dezosat, feliat, se pune intr-un bol, se amesteca bine cu sare, piper, condimente pentru gratar, ulei de masline si 1 lingura

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Mamaliga la grill cu branza si rosii uscate in ulei