autor:

Iuli.eu

» » Retete la gratar

Ciupercute cu cascaval fripte pe gratar

Autor: Iuli.eu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Iuli.eu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iulie 2011

Ingrediente
10-12 ciuperci proaspete mari, 50-100g cașcaval, 4-6 fire de pătrunjel sau mărar, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se curata bine ciupercile, si in functie de preferinta se indeparteaza invelisul exterior al acestora.

Se scot coditele de la ciuperci si in gaurile ramase se adauga cascaval feliat foarte subtire, sau chiar ras.

Deasupra cascavalului se pun caterva frunze de verdeata (marar sau patrunjel)

Ciupercutele se frig pe gratar 5-10 minute pana cand cascavalul se topeste si ciupercuta se inmoaie.

Merita sa le incercati, sunt simplu de realizat si sunt foarte gustoase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute cu cascaval fripte pe gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete la gratar
Gratar din hulughite si ceafa de porc

Gratar din hulughite si ceafa de porc

-Se curata hulughitele,se spala si se pun pe o tabla,gratar,la copt si se presoara putina sare peste

2 voturi    0 comentarii
30 min
Retete la gratar
Ciuperci cu unt si marar la gratar

Ciuperci cu unt si marar la gratar

Se spală bine ciupercile si se taie codiţele, care se toacă mărunt. Se amestecă untul cu codiţele

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete la gratar

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2012

    Tare mult imi plac ciupercile! Chiar in seara asta am mancat, facute la gratar, dar simple, fara niciun adaos.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 10-12 ciuperci proaspete mari
  • 50-100g cașcaval
  • 4-6 fire de pătrunjel sau mărar
  • sare

Raporteaza reteta

Alexandrina

Alexandrina (Chef de cuisine)

Tare mult imi plac ciupercile! Chiar in seara asta am mancat, facute la gratar, dar simple, fara niciun adaos.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete la gratar

Kebab de pui in stil mediteranean Kebab de pui in stil mediteranean

Taie pieptul de pui în bucăți de aproximativ 2 cm. Pregătește primele 4 kebab-uri, introducând o bucată de carne de

0 voturi    0 comentarii
40 min
Fripturi
Pui in sos butter lemon cu sote de ciuperci Pui in sos butter lemon cu sote de ciuperci

Untul se freaca spuma. Se adauga restul ingredientelor si se freaca pana la omogenizare. Compozitia se da deoparte si ne ocupam de pieptul

0 voturi    0 comentarii
59 min
Mancaruri cu carne
Ardei umpluţi şi cartofi copţi pe disc