Ungeti o tava din ceramica de 20x20, dar mai inaltuta, cu o lingura de unt. Topiti restul de unt ramas la foc mediu si puneti deoparte.
Spalati capsunele si zmeura, scurgeti, dar atentie sa nu le zdrobiti. Stergeti-le de apa cu un servet. Taiati capsunele in doua daca sunt prea mari.
Dati la robot faina si pudra de alune pana devin fine. Adaugati zaharul, cornstarch sau amidon daca nu aveti si amestecati bine.
Adaugati ouale pe rand. Puneti untul si laptele si o lingura de rom optional. Trebuie sa iasa ca aluatul de clatite la consistenta.
Puneti fructele la baza tavii, apoi turnati peste aluatul.
Dati la cuptor incins la 180grade pentru 40 de minute. Lasati sa se raceasca si presarati cu zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii