Intr-un bol cu peretii inalti,punem ingredientele de mai sus. laptele ,oul,zaharul,zaharul vanilat,sarea si faina jumate si mixam cu robotul vertical,apoi adaugam si restul de faina si mixam din nou bine pentru nu a ramina cocoloase.dupa care punem cite o lingura cu ulei intr-o tigaie de teflon si facem clatitele la foc mic, (masura fiind jumatate de polonic)la fiecare.le scoatem pe un servet si le umplem ,cu ce va place(eu le-am umplut cu finetti si decorat cu sirop de capsuni)Au iesit delicioase.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii