autor:

Alice85

» » Dulciuri diverse

Clatite-ca la mama acasa

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 ianuarie 2010

Ingrediente
Pt 3 persoane:500 ml lapte, linguri cu faina,1 ou,2 linguri cu zahar ,1 praf de zahar vanilat,1 prafulet de sare, si pentru umplutura ceea ce va place mai mult exemplu:gem,magiun,finetti,miere,sau brinza.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

15 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol cu peretii inalti,punem ingredientele de mai sus. laptele ,oul,zaharul,zaharul vanilat,sarea si faina jumate si mixam cu robotul vertical,apoi adaugam si restul de faina si mixam din nou bine pentru nu a ramina cocoloase.dupa care punem cite o lingura cu ulei intr-o tigaie de teflon si facem clatitele la foc mic, (masura fiind jumatate de polonic)la fiecare.le scoatem pe un servet si le umplem ,cu ce va place(eu le-am umplut cu finetti si decorat cu sirop de capsuni)Au iesit delicioase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite-ca la mama acasa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală

Cum se face Tiramisu rețeta originală: Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile de ou cu zaharul

12 voturi    9 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Napolitane umplute cu crema de caramel cu nuca

Napolitane umplute cu crema de caramel cu nuca

Nuca se taie marunt. Se fierb pe baie de aburi ouale, margarina si 250 g zahar pana se ingroasa;

2 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • lumi

    lumi (Chef de cuisine):

    un mic secret pt pregatirea compozitiei:se amesteca oul cu uleiul si faina si apoi se subtiaza cu laptele si apa minerala(nu se formeaza cocoloase) Eu le mai umplu cu:branza dulce si nuci si miere

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    eugenv (Bucatar) , 29 iunie 2019

    Ce cantitate de faina trebuie? multumesc

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

    Un desert foarte gustos.

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

    Multumesc pt comentari ,fetelor.Intradevar sunt foarte bune clatitele,ori cu ce ar fi umplute.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      Un deliciu...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      Imi plac clatitele tare mult...

    • Fara foto

      Angy , 24 ianuarie 2010

      delicioase!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2010

      Mi-ai făcut o poftă de clătite, mamă, mamă!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2010

      Mersi Cely

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2010

      Delicioase

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

15 voturi

Ingrediente

  • Pt 3 persoane:500 ml lapte, linguri cu faina,1 ou,2 linguri cu zahar ,1 praf de zahar vanilat,1 prafulet de sare, si pentru umplutura ceea ce va place mai mult exemplu:gem,magiun,finetti,miere,sau brinza.

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

14 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

122 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

eugenv (Bucatar)

Ce cantitate de faina trebuie? multumesc

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Spălăm fructele și le scurgem bine de apă, apoi le punem la fiert cu zahărul, zeama de lămâie și esența de migdale. Lăsăm

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Patratele cu branza si capsuni Patratele cu branza si capsuni

Aluatul il lasam sa se decongeleze la temperatura camerei. Intre timp mixam ouale cu indulcitorul,adaugam branza de vaci,grisul,esenta

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Piersicute