Se bat ouale bine, se amesteca cu laptele si sarea si se adauga treptat faina amestecand continuu pana se formeaza un aluat subtire. Se adauga apoi in aluat o lingura de ulei.
Intr-o tigaie intinsa, unsa cu putin ulei se toarna cu ajutorul unui polonic compozitie si se inclina tigaia astfel incat aluatul sa se intinda pe toata suprafata. Cand s-a rumenit pe margini, se intoarce clatita pe cealalta parte. Clatitele se pun pe rand pe o farfurie si se acopera ca sa nu se usuce.
Separat se face urmatoarea compozitie:
Branza de vaci se freaca cu untul, se incorporeaza smantana iar apoi se adauga ceapa si mararul taiate marunt. Se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca bine pentru o omogenizare cat mai buna. Se umplu clatitele cu amestecul de mai sus, se ruleaza, se toarna peste ele smantana si se presara putin marar.
Sa aveti pofta!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii