Se pun albusurile si putina sare intr-un castron si se bat bine apoi se adauga uleiul de palmier , iaurtul , laptele si faina cernuta , amestecand usor pentru a nu se forma cocoloase .
Intr-o tigaie antiaderenta , se prajesc clatitele si se asaza pe un platou .
Branza se amesteca cu albusurile si spanacul fiert si scurs . Se presara putina sare si se umplu clatitele apoi se asaza intr-o tava unsa cu un strop de ulei si se baga in cuptorul bine incins . Se lasa sa se rumeneasca aproximativ 30 minute .
Intre timp , se prepara sosul de rosii din pulpa de rosii , un pic de sare , cimbru si busuioc . Se pun toate la fiert si se lasa sa scada la jumatate .
Clatitele se servesc cu sosul de rosii presarat deasupra .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii