Se pun albusurile si putina sare intr-un castron si se bat bine apoi se adauga uleiul de palmier , iaurtul , laptele si faina cernuta , amestecand usor pentru a nu se forma cocoloase .
Intr-o tigaie antiaderenta , se prajesc clatitele si se asaza pe un platou .
Branza se amesteca cu albusurile si spanacul fiert si scurs . Se presara putina sare si se umplu clatitele apoi se asaza intr-o tava unsa cu un strop de ulei si se baga in cuptorul bine incins . Se lasa sa se rumeneasca aproximativ 30 minute .
Intre timp , se prepara sosul de rosii din pulpa de rosii , un pic de sare , cimbru si busuioc . Se pun toate la fiert si se lasa sa scada la jumatate .
Clatitele se servesc cu sosul de rosii presarat deasupra .
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii